Witajcie.Przede mną pierwszy okres zasiłkowy i od razu jestem rzucona na głęboką wodę bo jestem tu miesiąc i zostałam z tym wszystkim sama Wiem,że od listopada zmieniają się kryteria dochodowe i moje pytanie brzmi-czy jak od września petenci zaczną przychodzić po wnioski i zaczną je składać na nowy okres zasiłkowy to już wtedy rozumiem bierzemy to wyższe kryterium dochodowe tak???nie 574 zł tylko 674 zł tak?dobrze to rozumiem??
Dziękuję za szybką reakcję no mam nadzieję że będą ze mnie ludzie Póki co jestem przerażona bo jestem nowa, koleżanka z długoletnim stażem jest na chorobowym i przez najbliższe 1,5 roku nie wróci, zdążyła mnie trochę wprowadzić w to wszystko, od dziś mam nową koleżankę do pomocy ale ona też nie w temacie bo nigdy w świadczeniach nie pracowała-ja będę ją uczyć(choć sama za dużo nie wiem )
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes