idę się rzucić pod pociąg - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 05 sie 2015, 9:17

mam nową aktualizację ...... cofnęłam się o 10 lat .. dym mi idzie uszami :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 05 sie 2015, 9:20

sygnity? lepiej na razie nie instalować
doraaa

Napisano: 05 sie 2015, 9:21

ale że co????
bogusik

Napisano: 05 sie 2015, 9:23

ja po 17tym będę miała nowa wersję, ale już się boję
byłam w piątek na spotkaniu to miało być łatwo i przyjemnie :D tylko zmiana wizualna w sumie a tak same korzyści ...
asiak

Napisano: 05 sie 2015, 9:25

sygnity zmienia technologie i program do świadczeń będzie teraz wyglądał tak jak pomost z pomocy społecznej tyle że narazie jest w fazie produkcji
doraaa

Napisano: 05 sie 2015, 9:29

Wczoraj miałam to samo, sygnity się zmienia i jeszcze jest komplikacja bo my mamy też moduły na dodatki mieszkaniowe i trzeba się teraz wylogować z jednego żeby przejść na inny. Jak dojdą nam stypendia to będzie jazda bez trzymanki, na samo logowanie pół dnia.
Pieńkowa Dama
Stażysta
Od: 01 cze 2015, 12:19
Zajmuję się:

Napisano: 05 sie 2015, 9:36

wydruki decyzji się nie zapisują !!! podrobiłam sobie przed wolnym kilka bo nie było kierowniczki ani wójta .. a dzisiaj dupa blada .. od nowa trza robić :evil:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 05 sie 2015, 9:50

wydruki się zapisują pod warunkiem, że wcześniej zatwierdzisz decyzje...
m15

Napisano: 05 sie 2015, 10:32

tak .. jak zrobię teraz decyzje i zapiszę ją w wydrukach gotowych
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 07 sie 2015, 19:03

WYDRUKI LIST WYPŁAT - wyrzucić z parametrów drukowania rubrykę "uwagi dla odbiorcy" i wszystko jest OK- pozdrawiam
xxz

Strona 1 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x