mam nową aktualizację ...... cofnęłam się o 10 lat .. dym mi idzie uszami
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ja po 17tym będę miała nowa wersję, ale już się boję
byłam w piątek na spotkaniu to miało być łatwo i przyjemnie tylko zmiana wizualna w sumie a tak same korzyści ...
Wczoraj miałam to samo, sygnity się zmienia i jeszcze jest komplikacja bo my mamy też moduły na dodatki mieszkaniowe i trzeba się teraz wylogować z jednego żeby przejść na inny. Jak dojdą nam stypendia to będzie jazda bez trzymanki, na samo logowanie pół dnia.
wydruki decyzji się nie zapisują !!! podrobiłam sobie przed wolnym kilka bo nie było kierowniczki ani wójta .. a dzisiaj dupa blada .. od nowa trza robić
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
tak .. jak zrobię teraz decyzje i zapiszę ją w wydrukach gotowych