nowe sprawozdanie w CAS - jakieś humorystyczne propozycje?
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
Re: nowe sprawozdanie w CAS - jakieś humorystyczne propozycj
W planach mam podróż na księżyc, nie mam statku kosmicznego, czy mogę tam lecieć?
Jeśli szybko zainstalujesz to daj tak, jeśli aktualizację masz zaplanowaną na przyszły miesiąc, to daj nie?
Jeśli szybko zainstalujesz to daj tak, jeśli aktualizację masz zaplanowaną na przyszły miesiąc, to daj nie?
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Solitudo animae
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a mi nikt nie odpowie? 

-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
jak się nie zainstaluje nowej wersji oprogramowania, to po 28 lipca wszystko przestanie działać.
pozdrawiam
pozdrawiam
Tomek
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...Minion pisze:Ty masz dwa kafle a ja najniższąvoodoo pisze:Rzucić robotę- można rzec że robi się rynek pracownika a nie pracodawcy. Ja czekam tylko do końca sajgonu z nowym okresem zasiłkowym i rzucam w cholerę tę robotę. Za prawie dwa kafle na łapę to nie robota aby przeżyć.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Szczerze mówiąc rok temu też bym tak powiedział, a w tej chwili niestety nie mam wyjścia i muszę się dać dymać - wziąłem kredyt, więc teraz arbeit macht freivoodoo pisze:Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...

Walka z wiatrakami since 1998.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Czy warmińsko-mazurskie ma to sprawozdanie o działaniach organizacyjnych i informacyjnych w gminach, aby proces przyjmowania i rozpatrywania wniosków na nowy okres przebiegał sprawnie w CAS? bo ja wczoraj dostałam pismo, żeby na maila o tym im odpisać
Podpowiecie co pisaliście? Moje jedyne działania to zamówienie wniosków i informowanie ludzi, którzy przychodzą po wnioski, że jeszcze ich nie mamy
Podpowiecie co pisaliście? Moje jedyne działania to zamówienie wniosków i informowanie ludzi, którzy przychodzą po wnioski, że jeszcze ich nie mamy
- Minion
- Starszy referent
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
Dlatego jak to się nie zmieni, przejdzie ta fala wniosków i się uspokoi to raczej się zwalniam bo to nie ma sensu odwalać taką robotę i to jeszcze samemu..voodoo pisze:Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...Minion pisze:Ty masz dwa kafle a ja najniższąvoodoo pisze:Rzucić robotę- można rzec że robi się rynek pracownika a nie pracodawcy. Ja czekam tylko do końca sajgonu z nowym okresem zasiłkowym i rzucam w cholerę tę robotę. Za prawie dwa kafle na łapę to nie robota aby przeżyć.
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Bo tu nie chodzi o twoje działania, tylko to co planowało twoje kierownictwo, nie jesteś władna podejmować działań w kwestii promocji i zmiany organizacji pracy. Zakładam, że po prostu olali temat z góry tak jak u nas. Niestety - ponieważ to ci co olali będą na te pisma odpowiadać, to się pewnie wybielą, albo potem zrzucą winę na nas. Ewentualnie po prostu skłamią - to jest nie do zweryfikowania.anitaanitamta pisze: Moje jedyne działania to zamówienie wniosków i informowanie ludzi, którzy przychodzą po wnioski, że jeszcze ich nie mamy
Walka z wiatrakami since 1998.
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
@ Iks, przecież chyba w większości ośrodków jest tak że kierownictwo nie robi nic w obszarze ŚW/ŚR/FA.
Moja "góra" nic a nic nie wie w w/w świadczeniach, sam tworzyłem informację, wrzucałem na stronę www, do gablot informacyjnych itp. itd.
Moja "góra" nic a nic nie wie w w/w świadczeniach, sam tworzyłem informację, wrzucałem na stronę www, do gablot informacyjnych itp. itd.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚW/ŚR/DM/DE
- Kontakt:
jestem w takiej samej sytuacji...Iks pisze:Szczerze mówiąc rok temu też bym tak powiedział, a w tej chwili niestety nie mam wyjścia i muszę się dać dymać - wziąłem kredyt, więc teraz arbeit macht freivoodoo pisze:Nie dałbym się tak dymać w państwowej firmie ale co kto woli...
Oprócz nowe sprawozdanie w CAS - jakieś humorystyczne propozycje? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Odwołanie się od orzeczenia o niepełnosprawności
Zmagam sie ze spłatą świadczenia 500 + nienależnie pobranego
jaki typ wniosku zaznaczyć w sygnity?
nowo narodzone dziecko weryfikowane w ccb sygnity pomocy
Sprawozdanie w CAS zapotrzebowanie na sierpień
uchylenie decyzji tak czy nie? wstecz
liczenie dochodu-uzysku (czy rację ma Ministerstwo czy Mazur
Wątpliwe sprawowanie opieki nad dziećmi?
prosze o pomoc koordynacja 500+
prosze o pomoc koordynacja 500+
postanowienie o miejscu pobytu dzieci
kordynacja 500+ a wprowadzanie decyzji do systemu
Od jakiego miesiąca nie przysługuje prawo do świadczenia
Podstawa prawna na nowy okres zasiłkowy
Projekt rozporządzenia w sprawie metryk spraw
świadczenie rodzicielskie trzeba wykazać za 2016r. jako doch