Nowe sprawozdanie w Casie
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nowe sprawozdanie w Casie
napisz w uwagach
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ok dzięki 

Czy ktoś zna sposób na znalezienie danych do wiersza 1.1 tabeli B? tzn. liczba świadczeń wychowawczych należnych za miesiąc - na pierwsze dziecko ?
Jak myslicie, dlaczego wyskakuje mi bład w tabeli A - "wiersz 3.1. nie może być mniejszy od wiersza 3" - rozumiem, że liczba wydanych decyzji przyznających jest mniejsza od wszystkich decyzji (są przecież odmowy!) HELP!
pozycja lipiec: liczba świadczeń należnych!
nie wypłaconych.
to co już przyznaliście jest należne za miesiąc lipiec
nie wypłaconych.
to co już przyznaliście jest należne za miesiąc lipiec
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać.
W tabeli B "Liczba świadczeń wychowawczych wypłaconych w formie pieniężnej w miesiącu...". Otóż w kwietniu miałem 0 wypłat, w maju 620 świadczeń a w czerwcu... No właśnie nie wiem jaką liczbę wpisać. Wziąłem "Zestawienie realizacji świadczeń" i zaznaczyłem że zrealizowano wypłaty. Ilość świadczeń zrealizowanych (wypłaconych) od 1.06 do 30.06 wyniosło 513 a koszt 225 383,50 (kwota mi się nie zgadza rzecz jasna bo w czerwcu wypłaciłem prawie pół miliona złotych), ilość świadczeń wypłaconych w maju wyniosła natomiast 620. Więc zaznaczyłem zrealizowane świadczenia od 1.04 do 30.06 i mi pokazuje ilość 1548 (kwota wydatkowania natomiast się zgadza). Nie wiem co tu począć teraz z ilością świadczeń:
-czy mam dodać 513+ 620 i to jest ta ilość wypłaconych świadczeń
- wpisać 1548?
Dodam tylko tak: liczba świadczeń wychowawczych przyznanych decyzją należnych za miesiąc:
-kwiecień 573
-maj 570
-czerwiec 567
-lipiec 563
Matematycznie wychodzi raczej, że mam za czerwiec wpisać wynik 513 + 620 = 1133. Wtedy wydatki dzielę przez 1133 to wychodzi mi w zaokrągleniu 408zł/1 świadczenie, wydatki dzieląc przez 513 wychodzi 902/1 świadczenie, natomiast wydatki dzieląc przez 1548 to wynik 299/1 świadczenie.
W tabeli B "Liczba świadczeń wychowawczych wypłaconych w formie pieniężnej w miesiącu...". Otóż w kwietniu miałem 0 wypłat, w maju 620 świadczeń a w czerwcu... No właśnie nie wiem jaką liczbę wpisać. Wziąłem "Zestawienie realizacji świadczeń" i zaznaczyłem że zrealizowano wypłaty. Ilość świadczeń zrealizowanych (wypłaconych) od 1.06 do 30.06 wyniosło 513 a koszt 225 383,50 (kwota mi się nie zgadza rzecz jasna bo w czerwcu wypłaciłem prawie pół miliona złotych), ilość świadczeń wypłaconych w maju wyniosła natomiast 620. Więc zaznaczyłem zrealizowane świadczenia od 1.04 do 30.06 i mi pokazuje ilość 1548 (kwota wydatkowania natomiast się zgadza). Nie wiem co tu począć teraz z ilością świadczeń:
-czy mam dodać 513+ 620 i to jest ta ilość wypłaconych świadczeń
- wpisać 1548?
Dodam tylko tak: liczba świadczeń wychowawczych przyznanych decyzją należnych za miesiąc:
-kwiecień 573
-maj 570
-czerwiec 567
-lipiec 563
Matematycznie wychodzi raczej, że mam za czerwiec wpisać wynik 513 + 620 = 1133. Wtedy wydatki dzielę przez 1133 to wychodzi mi w zaokrągleniu 408zł/1 świadczenie, wydatki dzieląc przez 513 wychodzi 902/1 świadczenie, natomiast wydatki dzieląc przez 1548 to wynik 299/1 świadczenie.
Nie może być przecież więcej wydanych decyzji przyznających od decyzji wydanych ogółem w sprawachmartamops pisze:Jak myslicie, dlaczego wyskakuje mi bład w tabeli A - "wiersz 3.1. nie może być mniejszy od wiersza 3" - rozumiem, że liczba wydanych decyzji przyznających jest mniejsza od wszystkich decyzji (są przecież odmowy!) HELP!
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Widzę że nie znajdę odpowiedzi więc zostaje liczenie ręcznie na podstawie listy wypłat... Thx
- sweet.lemon
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a w tabeli C?? wpisuje tylko konkretnie osoby od 500+ czy kogoś jeszcze np. księgową i kierownika?
Oprócz Nowe sprawozdanie w Casie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
do kiedy sprawozdanie?
utrata dochodu
działalność
wyrok o rozwód w czerwcu
Do Pana Tomka z Sygnity
Przeprowadzka - wysyłać dokumenty?
ryczałt
bezskuteczność alimenów
dylemat
Jak wprowadzić wniosek?
źLE WYDANA DEZYZJA Z WINY URZĘDNIKA
Termin wniosku od urodzenia się dziecka