to chyba Mazurek nie wie co mówi bo tylko wójt burmistrz itd. może być wierzycielem a nie OPS czy kierownik OPSapilaw pisze:no właśnie przerabiam ten sam problem... wysłałam tytuły z wpisaniem podpisu burmistrza (zgodnie z info. ze szkolenia z P. Maz.) teraz urzędy skarbowe wydał postanowienie o nie przystąpieniu do egzekucji z uwagi na brak w poz. F7 podpisu osoby upoważnionej do działania w imieniu wierzyciela..... co powinnam zrobić, czy mogę złożyć zażalenie tylko jak je umotywować.... jak cofną mi się wszystkie tytuły - to oszaleję ....
na szkolenia z egzekucji chodzi się tylko z tymi którzy się tym zajmują a nie mazurkiem czy innym sko, ja raz byłam na szkoleniu z panią Czartoryska pracuje w Izbie skarbowej więc wie co mówi, i w lecie byłam na szkoleniu z Panem Sputowskim i byłam zadowolona z tych szkoleńAlicja 86 pisze:Dzięki wam za wyjaśnienie. To pytanie pojawiło się dlatego, że na szkoleniu z Panią z SKO która wskazała, że w tym miejscu podpisuje kierownik czy dyrektor GOPS czy MOPS, a na poprzednim szkoleniu z bodajże czerwca 2014 z mazurkiewiczem wskazał, że w pkt. 7 wpisuje się podpis wójta lub osoby upoważnionej z GMINY ( nie GOPS) Teraz mam już wydawać TW i miałam zagwostkę.