No jak wpłynęło np. 7 wniosków z jednego adresu ( ja mam takich cudów duzooo). To dostał pierwszy, reszta bez rozpoznania została. Jak chcą dostać i nadal twierdzą, że są osobnymi gospodarstwami domowymi, każdy ze swoim wydzielonym lokalem to mogą złożyć nowy wniosek. Dla mnie wniosek pozostawiony bez rozpoznania, to sprawa zakończona.
No i całkiem sensownie. Jak dla mnie to będą naprawdę pojedyncze przypadki, że będą przynane dwa dodatki na jeden adreszuzka pisze: ↑08 lis 2022, 15:06Jestem po szkoleniu z Mazurkiewiczem i należy składać nowe wnioski do tamtych nie wracamy
a co najlepsze wg niego kilka dodatków na jeden adres to tylko wtedy jak ktoś wystąpi o wyodrębnienie lokalu mieszkalnego a dla takich domów jednorodzinnych np jeżeli na parterze mieszka babcia na piętrze syn z żoną ale nie wystąpią o wyodrębnienie lokalu to im się drugi dodatek nie należy
Zgadzam się z tym stwierdzeniem, wydaje się logiczne. Tylko jak to sprawdzić?Tulli pisze: ↑08 lis 2022, 19:59No i całkiem sensownie. Jak dla mnie to będą naprawdę pojedyncze przypadki, że będą przynane dwa dodatki na jeden adreszuzka pisze: ↑08 lis 2022, 15:06Jestem po szkoleniu z Mazurkiewiczem i należy składać nowe wnioski do tamtych nie wracamy
a co najlepsze wg niego kilka dodatków na jeden adres to tylko wtedy jak ktoś wystąpi o wyodrębnienie lokalu mieszkalnego a dla takich domów jednorodzinnych np jeżeli na parterze mieszka babcia na piętrze syn z żoną ale nie wystąpią o wyodrębnienie lokalu to im się drugi dodatek nie należy