wywiad robić
ale tych nowych deklaracjach złożonych po 11 sierpnia ?zuzka pisze: ↑09 lis 2022, 10:10No ja z tą opinią Mazurkiewicza też nie bardzo bym się zgadzała bo wyodrębnienie lokalu to nie taka prosta sprawa..ale on to tak zinterpretował
a o deklaracjach po 11 sierpnia mówił że jedziemy na wywiad sporządzamy notatkę że jest piec opalany węglem, zainstalowany eksploatowany i przyznajemy
no on twierdził że do wszystkich jedziemy sprawdzamy czy faktycznie jest ten piec jaki zgłosił w tej deklaracji czy tam jak ją zmieniał sporządzamy notatkę i przyznajemy jak się zgadza.jasiak pisze: ↑09 lis 2022, 10:17ale tych nowych deklaracjach złożonych po 11 sierpnia ?zuzka pisze: ↑09 lis 2022, 10:10No ja z tą opinią Mazurkiewicza też nie bardzo bym się zgadzała bo wyodrębnienie lokalu to nie taka prosta sprawa..ale on to tak zinterpretował
a o deklaracjach po 11 sierpnia mówił że jedziemy na wywiad sporządzamy notatkę że jest piec opalany węglem, zainstalowany eksploatowany i przyznajemy
czy korekty też ? bo po co jechać jak w deklaracji pierwszej tzw spóźnialskich jest węgiel zaznaczony ...
W ustawie jest napisane: wyodrębnienie adresu nie lokalu! Myśle, że po prostu w poście źle ktoś napisał.zuzka pisze: ↑09 lis 2022, 10:10No ja z tą opinią Mazurkiewicza też nie bardzo bym się zgadzała bo wyodrębnienie lokalu to nie taka prosta sprawa..ale on to tak zinterpretował
a no to właśnie jak ktoś uzasadni że nie jest możliwe wyodrębnienie adresuzocha1234 pisze: ↑09 lis 2022, 11:49W ustawie jest napisane: wyodrębnienie adresu nie lokalu! Myśle, że po prostu w poście źle ktoś napisał.zuzka pisze: ↑09 lis 2022, 10:10No ja z tą opinią Mazurkiewicza też nie bardzo bym się zgadzała bo wyodrębnienie lokalu to nie taka prosta sprawa..ale on to tak zinterpretował
Po coś to napisali przecież- w przypadku, gdy nie jest możliwe wyodrębnienie adresu można przyznać ale...itd. Tylko skąd to wiedzieć, że nie jest możliwe jego wyodrębnienie?
Już tak się dzieliły gospodarstwa, zmieniali piece, rodzaj paliwa i wszystko pod odpowiedzialnością karną więc będa tak pisać, żeby dostać węglowy. Ja juz nie wierzę w nic co oni piszą bo widzę jakie to jest naciąganie i kłamstwo w żywe oczy-osoby się wypierają żony, dzieci chociaż dobrze znamy ich sytuację, opłacają śmieci kilka lat wstecz, zeby tylko dostać 3 tysiące. Masakra co się dzieje, jeszcze pretensje do nas o wszystko. W małych gminach wszyscy się znają niestety.zuzka pisze: ↑09 lis 2022, 12:28a no to właśnie jak ktoś uzasadni że nie jest możliwe wyodrębnienie adresuzocha1234 pisze: ↑09 lis 2022, 11:49W ustawie jest napisane: wyodrębnienie adresu nie lokalu! Myśle, że po prostu w poście źle ktoś napisał.zuzka pisze: ↑09 lis 2022, 10:10No ja z tą opinią Mazurkiewicza też nie bardzo bym się zgadzała bo wyodrębnienie lokalu to nie taka prosta sprawa..ale on to tak zinterpretował
Po coś to napisali przecież- w przypadku, gdy nie jest możliwe wyodrębnienie adresu można przyznać ale...itd. Tylko skąd to wiedzieć, że nie jest możliwe jego wyodrębnienie?