Nowe wnioski na 2021 r
https://www.gov.pl/web/rodzina/wniosek- ... -duplikatu
Co prawda wprowadzili je jakiś czas temu (dokładnie zgodnie z historią zmian to 3 marca 2021), ale nie było o tym żadnej informacji - jest to wersja: KDR(6.5)
tzn, na nich informacje się zmieniły o kwocie duplikatu lub o tym, że przedłużenie dla rodzin które złożyły przed xxx r. dodatkowa forma karty jest "bezpłatna" co od dłuższego czasu jest nieprawdą. Gdy nie było nowego wniosku to po prostu za radą jednego z użytkowników forum (ubu ?) przekreśliłem taką błędną informację na wniosku. Więc jeżeli masz dużo nadrukowane to po prostu ją przekreśl. A jak mało to po prostu najlepiej wydrukuj/zamów sobie nowe wnioski. Najlepiej porównaj sobie oba wnioski.
Ta formuła się zmieniła już dość dawno - (według daty pobrania pliku jaką mam to była ta wersja już w grudniu 2018 r.) Po prostu zaktualizuj sobiemkaz pisze: ↑07 kwie 2021, 11:40OOOO!
Dzięki, czujny jesteś))
Ja co prawda wniosek mam przez siebie opracowany ale korzystam z niektórych załączników. Nie wiem czy dopiero teraz się zmieniło czy przeoczyłam, że formułka odnośnie władzy rodzicielskiej sie zmieniła i jest dostosowana do rodziców dorosłych juz dzieci