Nowe wzory druków proponowanych przez Ministerstwo - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]

Napisano: 26 lip 2017, 15:08

legalna 01 pisze:zobaczcie no, administratywista się znalazł...ledwo gimnazjum skończył i wieczorowo zrobił średnie...a mądruje się jakby co najmniej był profesorem prawa...weź się za robotę człowieku i nie obrażaj ludzi
Oraz wlepia ostrzeżenia za...właśnie tego nie dodał. Chyba sie o misiewicza obraził..ciekawe czy sobie daje ostrzeżenia za niezbyt grzeczne posty ????
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 15:17

Czyli tak samo jak nie widzisz słowa albo i ust. 5 tak samo nie widzisz, że mnie obrażasz? Potrzebujesz do tego interpretację?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 15:23

kotbehemot pisze:Oraz wlepia ostrzeżenia za...właśnie tego nie dodał. Chyba sie o misiewicza obraził..ciekawe czy sobie daje ostrzeżenia za niezbyt grzeczne posty ????
E tam obraził, pewnie ksiądz pokutę mu zadał i chłopak co dziesięć minut różaniec na klęczkach musi odmawiać a że to w kółko powtarzanie niemal tego samego to i swoje wypowiedzi na forum dubluje 8-)
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 15:29

Soar pisze:Czyli tak samo jak nie widzisz słowa albo i ust. 5 tak samo nie widzisz, że mnie obrażasz? Potrzebujesz do tego interpretację?
Zaiste dziwne obrażać się na słowa krytyki samemu swoich występków w tej dziedzinie nie widząc.

Piszesz oczywiste brednie zwracając innym autorytarnie uwagę. Również obrażasz innych,czego oczywiście nie widzisz. Wlepiasz jakies bzdetne ostrzeżenia nie informując jaki punkt regulaminu został złamany. Niespecjanie mnie wzrusza wlepienie otrzezenia, tak jak nie wzruszaja mnie smichy-chichy przedszkolaków na mój temat.
Niemniej jak już piastujesz jakąs tam rolę to wypadałoby stosowac przyjete reguły do końca. To nie jest tak, ze ty masz przywileje a reszta ma sie słuchac. To nie PiS. I jak tu nie nazwac Cie Misiaczkiem.

Dziwnie przypominasz pewnego rudzielca z awatara zwanego Elmerem. Tyżeś to??? To faktycznie czas zakonmczyc spór. Ja mam pracę.
"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
" Mistrz i Małgorzata" Michaił Bułhakow
kotbehemot
Awatar użytkownika
Referent
Od: 18 kwie 2014, 10:23
Zajmuję się:

Napisano: 26 lip 2017, 15:39

Ja piszę brednie? Może jeszcze ja nie widzę słowa albo i tego, że zaświadczenie o bezskuteczności nie jest potrzebne, a dziadkowie nie są zobowiązani do alimentów...
No i określenie Misiewicz to komplement.
Brak słów
PS. Elmer jest łysy a nie rudy. Nawet w tej kwestii masz problem
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 28 lip 2017, 8:41

kotbehemot pisze: Dziwnie przypominasz pewnego rudzielca z awatara zwanego Elmerem. Tyżeś to??? To faktycznie czas zakonmczyc spór. Ja mam pracę.
To Elmer we własnej osobie, tyle że się przechrzcił. Dziwne imię przybrał i na poganstwo się nawrócił :) A te rogi na głowie, hmmm... robota żony?
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 03 sie 2017, 10:12

Co powiesz Soar o § 2 pkt 8 nowego rozporządzenia z 27 lipca 2017 r. (Dz. U poz. 1467)
§ 2. Wniosek zawiera:
8) oświadczenie wnioskodawcy o miejscu zamieszkania, wieku, zatrudnieniu i sytuacji ekonomicznej osób zobowiązanych
względem osoby uprawnionej do alimentacji;
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Napisano: 03 sie 2017, 10:47

§ 2. Wniosek zawiera:
8) oświadczenie wnioskodawcy o miejscu zamieszkania, wieku, zatrudnieniu i sytuacji ekonomicznej osób zobowiązanych
To samo było w starym wniosku i to są dziadkowie osoby uprawnionej do alimentów.
Michalina26
Awatar użytkownika
Referent
Od: 16 mar 2017, 10:54
Zajmuję się: FA

Napisano: 03 sie 2017, 11:02

Michalina26 pisze:
§ 2. Wniosek zawiera:
To samo było w starym wniosku i to są dziadkowie osoby uprawnionej do alimentów.
zgadza się - tylko dziadkowie !
Arnika
Stażysta
Od: 27 kwie 2017, 8:28
Zajmuję się: Fundusz Alimentacyjny, Dodatek mieszkaniowy

Napisano: 04 sie 2017, 8:46

dłużniku alimentacyjnym – oznacza to osobę zobowiązaną do alimentów na podstawie tytułu wykonawczego, przeciwko której egzekucja okazała się bezskuteczna;
nowapa
Podinspektor
Od: 16 gru 2014, 11:47
Zajmuję się:

Strona 6 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x