Nowe wzory umów
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Nowe wzory umów
Podobno będą nowe wzory umów i trzeba się wstrzymać z tymi ramowymi. Szykują szablony do SOW-u. Ktoś coś wie na ten temat?
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
Re: Nowe wzory umów
Na infolinii dowiedziałam się że mają być w systemie w tym tygodniu, ale tylko na Moduł II, na Moduł I nie będzie.
-
- Referent
- Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
- Kontakt:
Czyli na MOduł I każdy ma sobie sam opracować ?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
pojawiły się szablony umów dla modułu II
-
- Referent
- Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
- Kontakt:
Z nami kontaktował się nasz oddział, że mamy bazować na szablonach umów opracowanych przez PFRON... Kazdy mówi inaczej.... nie wiadomo kogo słuchać....
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
wczoraj dzwoniłem, jeszcze dopracowują umowy, wiec poczekajcie chwile z tworzeniem umów na obecnym szablonie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: środki PFRON
- Kontakt:
Może ktoś wrzucić nowy szablon jako załącznik bo u mnie nic nie ma. Powinien pojawić się w szablonach centralnych?
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
czy grzebałeś coś przy terminach zakończenia naboru? jeśli tak, to te pcpr dostaną umowy w przyszłym tygodniu, jeśli nie, to z konta administratora, klikasz nabory/szablony dokumentów i tu powinny być, jak nie ma to dzwoń do swojego opiekuna w PFRONpawcio416 pisze: 13 maja 2020, 14:15 Może ktoś wrzucić nowy szablon jako załącznik bo u mnie nic nie ma. Powinien pojawić się w szablonach centralnych?
-
- Stażysta
- Zajmuję się: środki PFRON
- Kontakt:
Grzebałem bo kazali na szkoleniu zamknąć nabór po 31 marca a potem znowu je otworzyć we wrześniu. Można zapisać *.odt z umową do pliku. Skoro szablon jest centralny to będzie taki sam dla wszystkich. Jeżeli ktoś by poratował [email protected]
Najlepsze jest to że szablonów nie ma a zasady mówią o wypłatach czesnego do 31 maja. Umowy trzeba przygotować i rozesłać do osób składających wnioski papierowo.
Najlepsze jest to że szablonów nie ma a zasady mówią o wypłatach czesnego do 31 maja. Umowy trzeba przygotować i rozesłać do osób składających wnioski papierowo.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Podinspektor
- Kontakt:
Ja mam pytanie odnoście tego szablonu umowy zamieszczonego w SOW. Umowa otwiera się w libreoffice i pokazuje się na początku dana zmienna odnośnie reprezentacji {Dyrektor} czy można to zmienić bo w naszej gminie Prezydent reprezentuje realizatora?
Oprócz Nowe wzory umów - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
Umowa w SOW tylko za czesne
rozliczenie w sow
Drugię imię Wnioskodawcy
umowy do weryfikacji
umowa, sam dodatek
generowane umowy Moduł II
Szablony pism i umowy
modyfikowanie szablonów
procedura sow Moduł II
wniosek MODUŁ II kolejność - zatwierdzone
Szablony pism
Faktury do wniosku w SOW