Nowy dział Forum OPS.pl, jaki? - O serwisie OPS.pl

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 16 lip 2015, 19:49

Ostatnio uruchomionym, nowym działem Forum, jest "Ochrona Danych Osobowych" viewforum.php?f=58

Jaki nowy dział Forum powinien jeszcze powstać? Użytkownicy Forum postulują, aby powstał dział „Konsultacje nowych aktów prawnych”, „ Związki Zawodowe”. Kolejna z oczekiwanych innowacji dotyczy istniejącego już działu „Oprogramowanie” – chodzi o dodanie do tego działu Forum kategorii/subforum dotyczących konkretnych programów/systemów: Emp@tia, Pomost, Helios, Amazis, Tales, Nemezis, Selene, albo stworzenia odrębnych działów Forum dla tej problematyki?

Jakie są Państwa opinie w powyższej sprawie?
angoc

Napisano: 17 lip 2015, 8:05

Związki zawodowe - bo trzeba nas jednoczyć
zisis1

Napisano: 17 lip 2015, 8:40

dobry pomysł :)
p..

Napisano: 17 lip 2015, 8:50

Bardzo potrzebnym byłby dział zawierający pisemne interpretacje MPiPS z możliwością dodawania skanów pism. Często kilkaset osób na raz pyta listownie o to samo Ministerstwo, a tak można by już sobie poczytać odpowiedź i rozwiać wątpliwości.
Tomi.

Napisano: 17 lip 2015, 9:58

tylko jest jeden problem. Odpowiedzi ministerstwa w podobnych sprawach się różnią w zależności jaki pracownik odpowiadał :D
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 17 lip 2015, 11:05

Owszem, to o czym pisze Elmer to prawda, ale może samo Ministerstwo korzystałoby z Forum i wreszcie byłyby jednolite interpretacje. :lol:
edgar

Napisano: 17 lip 2015, 12:06

Ja proponuje jeszcze - dla wszystkich BIG - i inne twory dla dłużników
i nadchodzące 1000 zł
oraz "złotówka za złotówkę"
jeszcze coś

Napisano: 17 lip 2015, 13:19

A ja proponuję Dział- PRACOWNIK ( może wreszcie zatroszczymy się o siebie a nie o klienta )
zzzz

Napisano: 17 lip 2015, 13:31

Związki, wypalenie zawodowe, sprawy klientów, media o nas (wyłapywanie tego gdzie mówia o was dobrze).
Ares30

Napisano: 17 lip 2015, 13:38

Dział dotyczący pracy tzn. ogłoszeń i naborów. Wszystkie oferty pracy w jednym miejscu...
AID

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x