teraz pisze:Heiland rozumiem że przejąłeś fuchę angoca. Placą ci chociaż? Moje zdanie niezmienne. Forum to część portalu a na głównej porażka - brak newsów. Martwica. Tutaj z kolei nowe porządki- groźby twoje heiland. Sam korzystałeś niekiedy w sposób przesadny z wolności słowa a teraz recenzować masz innych bo załapałeś sie na funkcję admina? Przekaż właścicielom by poczytali o pomocy społecznej zanim się za nią zabiorą. Chyba że liczą na reklamy ale te mogą się skończyć wraz ze spadkiem użytkowników. A i cenzura n forum.
- nie przejąłem niczyjej fuchy
- nikt mi za nic w związku z forum ani portalem ops.pl nie płaci
- propos portalu ops.pl to nie moja funkcja więc najzwyczajniej w świecie nic tam do gadania nie mam (nawet nie zaglądam tam)
- moje porządki? Groźby? Nie, po prostu mam dość trolli którzy pod każdą moją wypowiedzią mają jakieś "ale" do mnie i w związku z jak przypuszczam funkcją administratora starają się mi "pojechać"
- nic nikomu nie będę przekazywał, jeżeli masz coś do kogoś sam/a napisz bo to nic trudnego
- a z reklamami nie mam nic wspólnego nawet mi się nie wyświetlają
- cenzura? Przeniesienie kilku tematów z niewłaściwego działu do działu właściwego wydaje mi się uprzejmością a nie cenzurą
Koniec tych ogłoszeń parafialnych wraz z wypominkami... JEŻELI COŚ MACIE DO JAKIŚ ZMIAN WŁADZY ITP. TO PROSZĘ PISAĆ DO ADMINISTRATORA "
Keats" ja na ten temat żadnej wiedzy nie mam.
Ludzie ogarnijcie się, tu człowiek próbuje coś robić społecznie poświęcając swój własny czas a Wy z samymi pretensjami i tekstami o czymś z czym nawet do czynienia nie mam!
Staram się jakieś świeże pomysły wnieść i unormować forrum a przede wszystkim odpowiadać na Wasze ciągle powtarzane prośby typu zmiany wyglądu forum a w zamian mam mieć takie coś?
Zastanów się kilka razy...
betta pisze:zalogowałam się i... jest lepiej

O tym już od dawna właśnie piszę