A w pkt 1.2 i 1.2.1 trzeba wpisywać ROPSy, które wpłynęły w październiku i zostały przekazane w październiku czy wszystkie ROPSy , które zostałe przekazane w październiku, również te, które wpłynęły we wrześniu?
brakpomysłu pisze:A w pkt 1.2 i 1.2.1 trzeba wpisywać ROPSy, które wpłynęły w październiku i zostały przekazane w październiku czy wszystkie ROPSy , które zostałe przekazane w październiku, również te, które wpłynęły we wrześniu?
Czy w części B2 to wpisujemy kwotę nienależnie pobranego świadczenia za okres od 1 kwietnia 2016 r. do ostatniego dnia miesiąca czy tylko za dany miesiąc?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
stan naleznosci z tytulu nienaleznie pobranych swiadczen na ostatni dzien miesiaca - nie wiem jak mozna nie rozumiec tego zdania stan naleznosci na ostatni dzien to to wszystko co jest nienaleznie pobrane i do tego dnia nie splacone - i obojetnie kiedy wydaliscie decyzje o nienaleznych na to
ja mam jedno świadczenie spłacone i program mi tego nie generuje więc myślę, że to chodzi o to co było w danym miesiącu spłacone.
Ja mam pytanie odnośnie A.2. w tamtym miesiącu miałam 4 świadczenia na 717 zł, z uw mi cofali sprawozdanie, bo chcieli uzasadnienia dlaczego tak jest. Czy wy też musieliście pisać jakieś adnotacje w uwagach odnośnie takich rzeczy. Teraz znowu mi się szykuje wypłata na 117 zł i pewnie też będzie miękka walidacja.