NP zwrot pomóżcie MĄDRE GŁOWY
NP zwrot pomóżcie MĄDRE GŁOWY
wydaję decyzję NP i żądanie zwrotu, Pani spłaci nam na konto po uprawomocnieniu i teraz moje pytanie: jak to ma wyglądać jeżeli chodzi o odsetki, czy żeby wskazać ile należy spłacić odsetek to mam napisać pismo skierowane do tej Pani? czy może po prostu zadzwonić i powiedzieć jaka wyszła kwota na dzień spłaty?
- kiki88
- Podinspektor
- Zajmuję się: SR/ŚW
- Kontakt:
Re: NP zwrot pomóżcie MĄDRE GŁOWY
ja to pisze w pouczeniu, że e celu ustalenia kwoty odsetek nalezy skontaktowac sie z tut. ośrodkiem pomocy społecznej
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
Dziękujękiki88 pisze:ja to pisze w pouczeniu, że e celu ustalenia kwoty odsetek nalezy skontaktowac sie z tut. ośrodkiem pomocy społecznej

a jaka jest stopa procentowa za odsetki 7% czy 8%????
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR,FA,ZDO i inne
- Kontakt:
Na podstawie art. 481 § 24 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. – Kodeks cywilny (Dz. U. z 2014 r. poz. 121, z późn. zm.1))ogłasza się, że poczynając od dnia 1 stycznia 2016 r. wysokość odsetek ustawowych za opóźnienie wynosi 7% w stosunku rocznym.
Dziękuję bardzokropka86 pisze:Na podstawie art. 481 § 24 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 r. – Kodeks cywilny (Dz. U. z 2014 r. poz. 121, z późn. zm.1))ogłasza się, że poczynając od dnia 1 stycznia 2016 r. wysokość odsetek ustawowych za opóźnienie wynosi 7% w stosunku rocznym.

Oprócz NP zwrot pomóżcie MĄDRE GŁOWY - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
do kiedy?
uzyskanie dochodu
wzór zawiadomienia o przesunięciu terminu
znowu ta zł za zł
Ewalu, Kb jak myslicie?
Zmiana czy uchylenie decyzji?
rodzicielskie
urlop wychowawczy
czy przysługuje zasiłek rodz.?
akt urodzenia z art.61 ust.2
Umorzenie odsetek bankowych jest dochodem?
zaświadczenie do becikowego
Niech ktos pomoże. Proszę !!!Zasiłek pielęgnacyjny w DPS
zasiłek pielegnacyjny w DPS pomożcie proszę
Co zrobić?
odnośnie 9%- podatek