Nr KDR co pisać

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
piciripci

Re: Nr KDR co pisać

Post autor: piciripci »

I dla przykładu, żebyście już mieli wolne głowy, pierwsza zamówiona karta w mojej gminie miała taki nr:
(nie podaję nr gminy) xxxxxxx0000101001
:P
kalina

Post autor: kalina »

nie :lol:
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: anetag »

a co to jest ten identyfikator gminy?
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

piciripci pisze:Ludzie, przestańcie kombinować, wprowadźcie chociaż jeden wniosek w system i będzie wszystko jasne. Nie trzeba nadawać numerów samodzielnie, wszystko robi system, sam tworzy numer rodziny, numer karty i nic nie trzeba robić. Po co tracicie czas na zastanawianie się, jak można wprowadzić wniosek i będzie wiadomo co i jak. Podchodzicie do tego jak pies do jeża.

Po wprowadzeniu rodziny można sobie zrobić wydruk wykazu kart i wyskakuje wszystko łącznie z datą ważności kartą.

System prosty jak budowa cepa.
Wkurza tylko krótki termin logowania i kombinacje z zabezpieczeniem hasła, nie da się zmienić na jakieś mniej skomplikowane, no ale to jest akurat kosmetyka.

Czas sesji został na moje zgłoszenie poprawiony wydłużyli go kilkukrotnie
robb

Post autor: robb »

piciripci pisze:I dla przykładu, żebyście już mieli wolne głowy, pierwsza zamówiona karta w mojej gminie miała taki nr:
(nie podaję nr gminy) xxxxxxx0000101001
:P
Tak krzyczy a ja się doliczyłem 17 cyfr a nie 14 jak w rozporządzeniu :D
ODPOWIEDZ