nurtujące pytania - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 13 lip 2021, 18:06

Hej !
Tak sobie czytam, co pisaliście na tym forum i wyłapałam rzeczy, które chciałabym żeby mi ktoś wyjaśnił :D
Dodatki dla mnie to jak kula i nogi. Mam ich bardzo mało, a na co dzień zajmuję się czymś innym i dostałam je na doczepkę...
1. Potwierdzenie wydatków. Czy muszą być dowody wpłaty, czy jeśli zarządca podbije wypisane przez wynajmującego wydatki to można przyjąć, że rzeczywiście takowe poniósł :D
2. Cena za 1 kWh - 0,6610. Z tym mam zawsze zagwozdkę. Tą stawkę bierzemy zawsze dla wszystkich, czy w jakich przypadkach ? Bo jak mi wnioskodawca dostarczał rachunek, albo paragon za doładowanie to obliczałam z tych załączników.
3. Co z zasiłkiem dla bezrobotnych ?
4. Jak wygląda sprawa z przelewami.

Proszę o rozwianie moich pytań ;)
Będę wdzięczna.
Pozdrawiam !
werka_1
Stażysta
Od: 14 wrz 2020, 12:38
Zajmuję się: Rodzinne, itd..

Napisano: 14 lip 2021, 7:35

werka_1 pisze:Hej !
Tak sobie czytam, co pisaliście na tym forum i wyłapałam rzeczy, które chciałabym żeby mi ktoś wyjaśnił :D OKEJ, SPRÓBUJĘ
Dodatki dla mnie to jak kula i nogi. Mam ich bardzo mało, a na co dzień zajmuję się czymś innym i dostałam je na doczepkę... TO JAK DLA MNIE STYPENDIA, TEŻ SĄ KULĄ, WIĘC ROZUMIEM, ALE MAM ICH DUŻO
1. Potwierdzenie wydatków. Czy muszą być dowody wpłaty, czy jeśli zarządca podbije wypisane przez wynajmującego wydatki to można przyjąć, że rzeczywiście takowe poniósł :D JAK ZARZĄDCA POTWIERDZI TO BYM NIE BRAŁA, CHYBA, ŻE KLIENT OSOBNO ZA COŚ FAKTURĘ PRZEDSTAWI BO ZARZĄDCA NIE POTWIERDZIŁ, NP. ZA WODĘ I ŚCIEKI, WTEDY BIORĘ POTWIERDZENIE ZAPŁATY.
2. Cena za 1 kWh - 0,6610. Z tym mam zawsze zagwozdkę. Tą stawkę bierzemy zawsze dla wszystkich, czy w jakich przypadkach ? Bo jak mi wnioskodawca dostarczał rachunek, albo paragon za doładowanie to obliczałam z tych załączników. W KAŻDYCH. KAŻDY TERAZ MA TAKĄ SAMĄ STAWKĘ DO MOMENTU OGŁOSZENIA INNEJ PRZEZ PREZESA URE
3. Co z zasiłkiem dla bezrobotnych ? LICZYĆ
4. Jak wygląda sprawa z przelewami. PRZELEWASZ, BYLE DOBRZE I SPOKÓJ :)

Proszę o rozwianie moich pytań ;)
Będę wdzięczna.
Pozdrawiam !
Klara27
Starszy referent
Od: 12 paź 2016, 13:25
Zajmuję się: DM/DE/Stypendia szkolne

Napisano: 14 lip 2021, 10:41

Dzięki, bo właśnie mam wniosek Pana, który lekko nadużywa :D. Złożył wniosek i zadowolony, a we wniosku pustki :lol: . Mam nadzieje, że jakoś się dogadamy.
Pozdrawiam !
werka_1
Stażysta
Od: 14 wrz 2020, 12:38
Zajmuję się: Rodzinne, itd..

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x