O CO MOŻEMY STARAĆ SIĘ DLA OPIKUNEK

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
Mmm2018!
Referent
Zajmuję się: KS
Kontakt:

O CO MOŻEMY STARAĆ SIĘ DLA OPIKUNEK

Post autor: Mmm2018! »

Witam osoby świadczące usługi opiekuncze - umowa zlecenia bez oplacanej składki chorobowej czy coś im się należy z zusu? O co możemy się starać? Emeryci zatrudnieni na umowę zlecenia tak samo bez składki chorobowej? W kwietniu nie świadczą usługi bo zwyczajnie się boją, czy coś im się należy? Umowy do końca czerwca. Czy tylko raporty zerowe w RCA? Postojowe????
Mmm2018!
Referent
Kontakt:

Re: O CO MOŻEMY STARAĆ SIĘ DLA OPIKUNEK

Czy jednostki budzetowe mogą się o coś starać dla osób zatrudnionych na umowę zlecenia? Do tej pory myślałam że to bardziej dla przedsiębiorców? Bo te usługi to w każdym miesiącu inna liczba godzin i taka dodatkową praca a Gops normalnie pracuje nie jest zamkniety ale już mi się w głowie kręci od tego wszystkiego i poprostu nie wiem. Co myślicie na ten temat?
Mmm2018!
Referent
Kontakt:

Re: O CO MOŻEMY STARAĆ SIĘ DLA OPIKUNEK

A jeszcze dodam że połowa tych zatrudnionych opiekunek normalnie pracuje zachowując środki ostrożności
ODPOWIEDZ