O raportach ... - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 02 gru 2016, 11:01

U mnie to samo a wersja najnowsza... dobrze, ze gmina nie za duża, zliczę ręcznie najwyżej :P
Gość

Napisano: 02 gru 2016, 11:35

też przeliczyłam ręcznie :)
różnica polega chyba na tym że jak były decyzje odmowne na pierwsze a przyznające na drugie dziecko i kolejne, to w programie zaznaczałam że decyzja przyznająca ( w wydruku decyzji robiłam prawidłowo ) ale program te dzieci drugie zaliczył jako pierwsze
Ręcznie przeliczyłam i te dane z poprzednich miesięcy były ok
rybus1

Napisano: 02 gru 2016, 11:40

no ja też mam różnice w porównaniu do tego miałam w poprzednim miesiącu ściągając plik nakładkę którą Państwo udostępniliście
Gość

Napisano: 02 gru 2016, 12:23

Potwierdzam że należy wykonać nowe raporty, które dla Was przygotowaliśmy.
Jak wiecie przed długi czas nikt nie wiedział jak liczyć informacje, o które tam chodzi, objaśnienia nie były zrozumiałe, były różne, kolejne wersje tego pliku. Teraz raporty liczą tak jak ma się liczyć. Proszę korzystać z nich.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 02 gru 2016, 12:45

czyli chociaz nic sie nie zmieniło ...to teraz podamy troszke inne dane niz miesiac temu dot. np. liczby dzieci/rodzin w miesiacu kwietniu, maju,czerwcu...

bo u mnie troszke sie rózni, a nic faktycznie sie nie zmieniło od ostatniego sprawozdania. aa UW zwraca sie z prosba o porownanie danych z poprzednim sprawozdaniem...
1986

Napisano: 02 gru 2016, 13:02

SYGNITY pisze:
asa pisze:Ale liczą Wam te raporty świadczenia wypłacone w poszczególnych miesiącach? To jest bardzo proste , ale z tych raportów nam wychodzi tylko kwiecień dobrze... :lol:
To chyba masz bardzo starą wersję, bo w pierwszej wersji liczyło faktycznie tylko kwiecień.

Wychodzą wszystkie miesiące, ale z błędnymi danymi... Przecież te kwoty muszą się zgadzać z kasą więc są proste do obliczenia, ale z tych raportów wychodzą dziwne rzeczy
Gość

Napisano: 02 gru 2016, 20:22

SYGNITY pisze:
asa pisze:Ale liczą Wam te raporty świadczenia wypłacone w poszczególnych miesiącach? To jest bardzo proste , ale z tych raportów nam wychodzi tylko kwiecień dobrze... :lol:
To chyba masz bardzo starą wersję, bo w pierwszej wersji liczyło faktycznie tylko kwiecień.
u mnie nowa wersja, jest tak samo, niepełnosprawne też źle liczy, przekody liczyły lepiej niż te raporty, jedyny błąd w przekodach to że w pierwszych dzieciach wrzucało te w których była odmowa na pierwsze a przyznanie na drugie
Gość

Napisano: 02 gru 2016, 21:33

powiem że już czasami ma się dość wychodzą raporty nie ma sumy potem licz to i w sumie nie wiesz czy dobrze i tak przysiadłam do tego listopada bo już tak straszą skrupulatnie itp. i zliczyłam ten listopad i ręcznie i to co wyszło z raportu i oczywiście są błędy w raporcie brakowało mi dzieci nie miałam np. rodziny która np. miała przyznane na drugie a potem złożyła na pierwsze,brakowało mi np dziecka na pewno wychodzą jakieś zbliżone rzeczy ale nie do końca
zocha1234

Napisano: 05 gru 2016, 9:26

U mnie źle liczy rodziny z tylko jednym dzieckiem. W raportach pokazuje mi Panią, która ma składzie dwoje dzieci, ale jedno z nich jest pełnoletnie.
pilotka

Napisano: 05 gru 2016, 9:43

No ludzie trochę dystansu. Was nie rozstrzelają.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x