Obowiązki pracownika socjalnego
Re: Obowiązki pracownika socjalnego
Sorki, ale my k-nauczycielskie nieroby nie mamy pojęcia o pracy i stąd te nasze nieodpowiednie i żenujące komentarze. Gdyby nie wszystkowiedzący, wszystkoumiejący, wszystkowiedzący, superpracownicy to nie byłoby komu pracować.
A tak z ciekawości mam pytanko: ile zarabiają tacy specjaliści? Przy takim nawale zadań, to muszą być pewnie jakieś straszne pieniądze.
A tak z ciekawości mam pytanko: ile zarabiają tacy specjaliści? Przy takim nawale zadań, to muszą być pewnie jakieś straszne pieniądze.
o widzę,że i ten problem ciebie dotyczy etatysto..a zatem..
Sorki etatysto..nie rób żenady.Jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów.Ktoś pyta,ktoś odpowiada.Ludzie sobie pomagają.a nie wyśmiewają i leczą swoje kompleksy,bolączki nieodpowiednimi komentarzami.
Taki specjalista nie zarabia tyle co Ty.Pracuje za połowę tego co Ty dostajesz.
Sorki etatysto..nie rób żenady.Jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów.Ktoś pyta,ktoś odpowiada.Ludzie sobie pomagają.a nie wyśmiewają i leczą swoje kompleksy,bolączki nieodpowiednimi komentarzami.
Taki specjalista nie zarabia tyle co Ty.Pracuje za połowę tego co Ty dostajesz.
U mnie tak około 3/5 opisanych działań. Dyrektor też musi coś robić.
Leoś to Ty nie rób bydła.Sam masz kompleksy jak sobie login mój zaadoptowałeś(łaś).
Znowu o socjalnych. Przecież już się kiedyś o to spór toczył tutaj. Nie mam nic do socjalnych, bardzo pomagają ale skoro robią tak dużo to dlaczego są wątpliwości czy są obligatoryjni w placówce. Ja się cieszę ,że gdzieś w placówkach socjalni robią tyle rzeczy, pokażę to mojej dyrce żeby mi zdjęła trochę obowiązków.
I to jest sukces. Jak Sik skorzysta to super. Tak trzymać. forum traktuję jako wymianę pozytywnych rozwiązań. Coś na wzór księgo dobrych praktyk.
Ja też ale nie lubię jak mi ktoś z Żanetą wyjeżdża.
przeczytałam zakres obowiązków podany przez~M. i nie mogę sobie wyobrazić,kto inny miałby to robić.
Oprócz Obowiązki pracownika socjalnego - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
firmy upowaznione do poszukiwania darczynców dla placowki
ART. 98 p.3 POMOCY
poszukuje miejsca w placówce
alimenty dla wychowanków
projekty z efs w placówce
KUCHNIA W DOMU DZIECKA - PROSZĘ O WAS GŁOS
filia
urlopowanie wychowanka
Zarobki asystenta rodziny
Diagnoza Indywidualna
dziecko w rodz.zast.a co z rodzicami robiC?
pracownik socjalny, psycholog, terapeuta
ddz
Praca wychowawcy bezpośrednio z dzieckiem
KAMERY W DOMU DZIECKA
p.o.w a świadczenia rodzinne