obsługa 500+ - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 11 lut 2016, 8:33

heiland, jeżeli 500+ będzie robił pracownik ŚR za dodatkową kasę to pojawią się zarzuty, że do tej pory miał luzy, skoro teraz się wyrobi.
Ryska

Napisano: 11 lut 2016, 8:59

Ja u siebie mówię prosto i realnie: będę zostawał po godzinach z czym się zgadzam bo w obecnej chwili zdarza mi się a z 500+ tym bardziej będzie mi się zdarzało zostawać.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 11 lut 2016, 9:21

zamiast ładowac kasę jednej osobie, lepiej zatrudnić kogoś, niech sobie zarobi, tak będzie sprawiedliwiej, u nas ( mazowieckie ) wyliczyły kolezani i przyszło z województwa, ze dostaniemy 9 mln do końca roku, to jest na obsługę 180 tys. zł - mnóstwo pieniedzy i spokojnie można zatrudniać.
Katon,

Napisano: 11 lut 2016, 9:50

Katon i co, powiększać ciągle tzw. armię urzędników? Następnie Ci nowi będą żądać podwyżek, przyjdzie kolejne zadanie i znów kolejne zatrudnienia i tak w kółko?
Bezsensu, jestem całkowicie na nie!
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 11 lut 2016, 15:13

U nas ( pomorskie ) do obsługi tego programu będzie przyjętych 2 nowych pracowników.
spec,

Napisano: 11 lut 2016, 15:26

U nas jeszcze nie wiadomo, kto to bedzie robił, ale w ościennych ośrodkach zatrudniają, że ho,ho ..(pomorskie)
Fiona ex

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem