obudziły się - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 29 lis 2013, 13:34

Bodajże od 2009 r. aby na pewno otrzymać pieniądze w listopadzie, to wniosek trzeba złożyć we wrześniu. 5 rok tak jest. Osoby, które pobierają świadczenia rodzinne nawet dłużej dziwią się temu, że nie dostały pieniędzy. \"Przecież złożyłam wniosek w październiku\"...
Ręce opadają...
~Zofia

Napisano: 29 lis 2013, 14:04

ha ha ha :(
u mnie cisza przed burzą...
~jajaja

Napisano: 29 lis 2013, 14:42

u mnie dzis juz mialam 4 osoby z pretensjami ... dlaczego nie dostaje pieniedzy na moje dziecko etc. ?!
~iwona

Napisano: 29 lis 2013, 15:08

jak zwykle wszędzie to sam: ,, Przecież nikt mnie nie informował że trzeba składać od nowa...
~karina

Napisano: 29 lis 2013, 15:48

odpowiadaj ,że wniosku wcale nie trzeba składać.Nikt nie ma takiego obowiązku.To jest dobrowolne.... Mieli przyznane świadczenia do 31.10.2013r. , otrzymali decyzje z datą utraty uprawnień ...... wiec o co chodzi ?????
Chce pobierac dalej-składa wniosek
Nie składa wniosku- znaczy nie chce zasiłków

Proste jak 100metrów sznurka w kieszeni.......
~....~

Napisano: 29 lis 2013, 15:48

u mnie raz gościu przyszedł po ok roku czasu i mówi że mu kasa na konto nie wpływa - okazało sie ze faktycznie wniosku nie złożył
~tomek

Napisano: 29 lis 2013, 15:51

u mnie w tym tygodniu była kobieta i pyta sie dlaczego nie otrzymała na konto świadczenia pielęgnacyjnego z tytułu opieki nad matką za pażdziernik????

Nie zauważyła bidulka ,że przelewów nie dostaje od lipca.......
~....~

Napisano: 29 lis 2013, 16:01

Jak byś miał na konto kilkanaście różnych przelewów to takie 520 zł. na koncie specjalnie się nie rzuca w oczy
~ja

Napisano: 29 lis 2013, 16:34

\"oj chyba ty wymyślasz.
Wniosek musisz przyjąć, resztę ci może dostarczyć. Poza tym pełnoletnie dzieci i mąż z pewnością są na korytarzu i wszystko podpiszą. Nie chcą wejść bo jesteś straszna i się ciebie boją. Wytypowali najodważniejszą osobę z rodziny do załatwienia sprawy.\"

BOSKIE :)

moim hiciorem w tym roku było.. przyszła Pani i jeszcze w trakcie wypisywania wniosku zapytała czy może iść już piętro wyżej do kasy...
~Iza

Napisano: 29 lis 2013, 17:05

u mnie facet składając na becikowe, ja mówię decyzja o przyznaniu i terminie wypłaty przyjdzie pocztą, a klient a to nie jest wypłacane od ręki?
~Alicja

Strona 2 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x