Ocena fornalna i co dalej

ODPOWIEDZ
Smutna
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Ocena fornalna i co dalej

Post autor: Smutna »

Witam, z uwagi ze musiałam poczekac na jednego wnioskodawcę, bo na zakonczenie baboru Złożył niekompletny wniosek, moge zabrać sie za asa. Zrobilam oceny formalne wniosków. Jak klikam w liste rankongowa to przy niektirych wnioskach jest 0 pkt. Niektóre maja przydzielone punkty. Może niektóre dane zaciagalo z wniosku. Nie wiem czy dobrze mysle. Czy w pierwszej kolejnosci nie powinnam zrobic karty oceny wniosku a później ocene merytoryczna? Z gory dziekuje za pomoc
Ala1981
Praktykant
Zajmuję się: rehabilitacja społeczna
Kontakt:

Re: Ocena fornalna i co dalej

Post autor: Ala1981 »

Ocena merytoryczna - edycja (ołówek)- u góry na pasku trzeba wybrać kartę oceny. Przyznać punkty i zapisać. Potem przejść w dane podstawowe oceny i zatwierdzić ocenę.
lena8
Referent
Zajmuję się: PFRON
Kontakt:

Post autor: lena8 »

A mnie się w niektórych przypadkach generują punkty powyżej naszej maksymalnej ilości punków, nie wiem czemu. Np. jeden wniosek ma 110 pkt. Sprawdzałam jego kartę oceny w systemie i jest dobrze (dostał 41 pkt). Ktoś wie dlaczego? Jest to wniosek po wypłacie, ze statusem rozliczenie do zatwierdzenia.
Awatar użytkownika
Tomasz1981
Inspektor
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
Kontakt:

Post autor: Tomasz1981 »

pkt które się automatycznie generuja, to są te pkt narzucone przez pfron, musisz zrobić karte oceny i dopiero ocene merytoryczną (o ile masz kasę)
makethejm
Praktykant
Zajmuję się: AS
Kontakt:

Post autor: makethejm »

Tomasz1981 pisze:pkt które się automatycznie generuja, to są te pkt narzucone przez pfron, musisz zrobić karte oceny i dopiero ocene merytoryczną (o ile masz kasę)
Czyli robię formalną i jeżeli osoba ma mniej niż 40 punktów z merytorycznej to w sowie nie robie merytorycznej?
ODPOWIEDZ