Ocena fornalna i co dalej
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ocena fornalna i co dalej
Witam, z uwagi ze musiałam poczekac na jednego wnioskodawcę, bo na zakonczenie baboru Złożył niekompletny wniosek, moge zabrać sie za asa. Zrobilam oceny formalne wniosków. Jak klikam w liste rankongowa to przy niektirych wnioskach jest 0 pkt. Niektóre maja przydzielone punkty. Może niektóre dane zaciagalo z wniosku. Nie wiem czy dobrze mysle. Czy w pierwszej kolejnosci nie powinnam zrobic karty oceny wniosku a później ocene merytoryczna? Z gory dziekuje za pomoc
-
- Praktykant
- Zajmuję się: rehabilitacja społeczna
- Kontakt:
Re: Ocena fornalna i co dalej
Ocena merytoryczna - edycja (ołówek)- u góry na pasku trzeba wybrać kartę oceny. Przyznać punkty i zapisać. Potem przejść w dane podstawowe oceny i zatwierdzić ocenę.
-
- Referent
- Zajmuję się: PFRON
- Kontakt:
A mnie się w niektórych przypadkach generują punkty powyżej naszej maksymalnej ilości punków, nie wiem czemu. Np. jeden wniosek ma 110 pkt. Sprawdzałam jego kartę oceny w systemie i jest dobrze (dostał 41 pkt). Ktoś wie dlaczego? Jest to wniosek po wypłacie, ze statusem rozliczenie do zatwierdzenia.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
pkt które się automatycznie generuja, to są te pkt narzucone przez pfron, musisz zrobić karte oceny i dopiero ocene merytoryczną (o ile masz kasę)
-
- Praktykant
- Zajmuję się: AS
- Kontakt:
Czyli robię formalną i jeżeli osoba ma mniej niż 40 punktów z merytorycznej to w sowie nie robie merytorycznej?Tomasz1981 pisze:pkt które się automatycznie generuja, to są te pkt narzucone przez pfron, musisz zrobić karte oceny i dopiero ocene merytoryczną (o ile masz kasę)
Oprócz Ocena fornalna i co dalej - System Obsługi Wsparcia finansowanego ze środków PFRON - SOW przeczytaj również:
"Ręczne" odpisanie umowy Moduł I
wnioski po terminie w SOW?
umowa, moduł I obszar D
staż a zatrudnienie w Module II
Zmiana kwoty dofinansowania
Sprawdzenie kwoty dofinansowania
Zapotrzebowanie do 7 pazdziwrnika, zalacznik nr 1 a
Raporty w sow
B4 - umowa podpisana, czas na płatność
Rezygnacja z ubiegania się o dofinansowanie a SOW
Rozliczenie kwoty mniejszej niż w umowie
wniosek do poprawy, zmiania statusu