Ocena zasobów pomocy społecznej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 26 mar 2015, 14:37

No Takiego syfu to nie widziałem :lol: C%@j, D*~#a i Kamieni Kupa :lol:
Emil

Napisano: 26 mar 2015, 15:35

Pracownicy socjalni zamiast pracą socjalną , rozwiązywaniem problemów i wspieraniem klientów, robieniem sprawozdań za I kwartał będą siedzieć za frico nad danymi które maja w rożnych sprawozdaniach :-(
prac

Napisano: 27 mar 2015, 8:54

zróbcie coś z tym pkt 5, nie można zaakceptować, błąd wczytywania strony, nie można przejść na inny punkt, a jak się rozłączyć to dane z pkt. 5 giną nie są zapisane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdzia

Napisano: 27 mar 2015, 8:59

nie chce w ogóle zaakceptować pkt 5 i pozostaje cały czas otwarty na punkcie 5
magdzia

Napisano: 27 mar 2015, 13:18

u nas w ocenie w Powody nie przyznania miejsca w żłobku są pusta wiersze 22 i 23 oraz Powody nie przyznania miejsca w przedszkolu są puste wiersze 28-33 i 35-38 czy w Państwa Ocenach też tak jest, że są puste rubryki ?
anxx

Napisano: 27 mar 2015, 13:47

Tak anxx też tak miałem. Minusem obok usuwasz te puste rubryki. Ja zostawiłem tylko jedną "z powodu braku miejsc".
Fantomas

Napisano: 27 mar 2015, 14:02

Fantomas pisze:Tak anxx też tak miałem. Minusem obok usuwasz te puste rubryki. Ja zostawiłem tylko jedną "z powodu braku miejsc".

dziękuje za informacje, gdyż już myślałam że tylko u mnie takie się wyświetla
anxx

Napisano: 30 mar 2015, 11:19

czy zmieniacie dane o sytuacji demograficznej i społecznej, w objaśnieniach piszą że mogą być zmieniane. a ja mam w roku 2013 i w roku oceny te same dane
bso

Napisano: 31 mar 2015, 12:18

TEN FORMULARZ PODOBNIE JAK WIELE INNYCH SPRAWOZDAŃ JEST ZBĘDNYM WYPEŁNIENIEM JUŻ BRAKUJĄCEGO CZASU PRACOWNIKA . JAK NA TO PATRZĘ TO COŚ MI SIĘ ROBI ....:( :(
LOLA

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x