od kiedy 250 - Dodatek 250zł

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 15 lip 2010, 0:17

pracuję od lutego 2010 r. na stanowisku pracownik socjalny na 1/2 etatu czy przysługuje mi się dodatek 250 zł. pracuję w terenie i czy dostane wynagrodzenie bo zapisali mnie do projektu i biore w nim udział policzcie mi to proszę
~polo

Napisano: 01 sie 2010, 0:48

Ja radzę zadzonic do Ośrodka Polityki Społecznej.
~pracownik socjalny

Napisano: 20 sie 2010, 15:36

j a pracdawca`do koga ma wystapic o środki na dodatek dla pracownika socjalnego?
~madzik

Napisano: 25 sie 2010, 22:17

do urzędu wojewódzkiego.Od nich dostaje druk -zapotrzebowanie na środki i tam pisze ile w waszej placówce jest pracowników socjalnych i ile środków jest mu potrzebnych np. na półrocze a potem ile na cały rok.Zazwyczaj w roku wypełniam 3 razy takie druki. Jeżeli księgowa lub twoja kierownik zapotrzebowała na tym druku mniej środków to poproś żeby zrobili korektę tego zapotrzebowania,a przed jej zrobieniem mogą poprostu do urzędu zadzwonić i na ten temat z tymi babkami porozmawiać -jak tą sprawę odkręcić-te babki są całkiem normalne i potrafią doradzić-powodzenia:-)
~klaudia

Napisano: 28 sie 2010, 0:09

a jesli ktoś jest aspirantem pracy społecznej to może kliczyć na dodatek 250zł bo tez jestem w terenie, i wiecie moze czy bedzie należalo mi sie cos na dzień pracownika socjalnego?
~nowa

Napisano: 30 sie 2010, 17:56

aspirantowi sie raczej nie nalezy dodatek, natomiast to zalezy od pracodawcy czy dostaniesz cos na dzien pr socjalnego u nas aspiranci dostaja ale mniej troszke
~ola

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x