Od kiedy przyznać świadczenia z 500+?? POMOCY! - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 29 gru 2017, 9:46

to że mogę odmówić za "2 miechy" to już dawno wiedziałem. Interesowały mnie opinie pracowników jakie uzyskali od swoich (no nie wiem np. z Urzędów Wojewódzkich) więc za to draże temat. Częściowo mi pomogłeś więc i tak dziękuje za sugestie.

A tak na marginesie to ty chyba masz fabrykę tych "złotych szpadli" bo tak lubisz je rozdawać ... ;)
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Napisano: 29 gru 2017, 9:56

Mam cały zapas w piwnicach pod ośrodkiem :mrgreen:

Tu nawet opinia wiele nie da, bo cały ten przepis jest z d***y wzięty. W zasadzie jedno i drugie rozwiązanie uzasadnisz. Zresztą nie ma czegoś takiego jak błędna interpretacja, jest tylko taka, której sąd nie dał dostatecznej wiary ;)
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 29 gru 2017, 10:32

Ministerstwo wprowadza jakiś przepis (taka jak piszesz "z d***y wzięty") a my się z nim musimy męczyć. i jak zwykle całe ryzyko i odpowiedzialność na nas spoczywa.

jakby nie mogli przed nowym okresem zasiłkowym dać nam wytycznych byśmy pouczali tych "powolnych" rodziców by sobie załatwili te /zabezpieczenia powództwa o alimenty/

Jak tak władza zapieprzyła to powinni wg mnie odgórnie to naprostować wydając jakieś wyjaśnienie obowiązujące wstecz :evil:
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Stańczyk
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 20 mar 2016, 16:47
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x