Kobieta składa wniosek na św. pielęg. na dziecko, wniosek do orzecznictwa złożony 15.04.2015, dzisiaj się wyrejestruje z PUP, od kiedy przyznać św. pielęgn.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
no np jak niepełnosprawność jest od 15 to przyznajesz od 15 .. jak niepełnosprawność od urodzenia (np.) to przyznajesz od 1 kwietnia
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Kiedyś ,o ile pamiętam znaczenie miała rejestracja w PUP , dlatego moje pytanie dotyczyło tego wyrejestrowania z PUP, czy przyznać może od daty wyrejestrowania z PUP.
elcia1 pisze:Mnie PUP nie interesuje. Pouczam tylko, że z moja decyzja ma pojechać do PUP i się wyrejestrować, o ile jest zarejestrowany
dokładnie tak i nie inaczej