kobieta złożyła wniosek o umorzenie nienależnie pobranego zasiłku pielęgnacyjnego ! decyzja już jest że odmawiamy ale co mam dać w decyzji powołać się na jej sytuacje rodzinna, niewiem niech dostarczy jakieś dokumenty? pomóżcie bo pewno się odwoła i niewiem co mam napisać jak się za to zabrać ? pomocy
jakie Pani ma dochody, niech ci przysniesie odcinek renty, emerytury, czy ma mieszkanie własnosciowe czy inne, czy opłaca opłaty mieszkaniowe dowody wpłat, czy leczy sie na coś przewlekle, cała jej sytuacje, ale jesli ma dochód to ja bym jej dała odmowe.
dzięki ! czyli pisać do niej o dostarczenie dokumentów !
a moge wnioskiem o udostępnienie danych do ops napisać o udzielenie informacji z wywiadu ? mają wywiad z maja? czyli się łapie w 3 miesiącach
u nas osoba musi dostarczyc orginały a my sobie kserujemy na miejscu, przynajmnie rachunki za ostatnie 3 miesiace.
Dowiedz się też czy korzysta z pomocy społecznej,
ja pisała pismo o pracowników socjalnych, że taka pani na npśr i złożyła wniosek o umorzenie, że z informacji uzyskanych, wynika, iz korzysta z pomocy społecznej. Wz wiązkuz powyższym prosze o przprowadzenie wywiadu i ustalenie sytuacji dochodowej i rodzinnej. cos takiego ))