Poradźcie kochani coś

gościu ty chyba nie wiesz o czym mówisz nie wydam babie zaświadczenia gdyż baba nie jest z naszego terenu nigdy na oczy jej nie widziałyśmy, poza tym skąd mam wiedzieć czy są w związku, a może już nie są razem bo jest taka możliwość zwłaszcza że to taki typ faceta. Poza tym pan miał już wysłane to zaświadczenie, a że bździągwa nie ruszyła dupy żeby złożyć wniosek w ciągu miesiąca no to sorry ja jej nie wydam takiego zaświadczenia, bo nie mam takiego prawa. A ty jak chcesz być takim dobrym dla ludzi to to sobie bądź , ja nie będę byłam i zawsze ta dobroć się obraca przeciwko nam pracownikom śr wiec gościu nie filozofuj tu, skoro nie wiesz o czym mówisz.Gość pisze:o boziu ale sobie lubicie utrudniac życie szyciej napsizesz chyba to zaswiadczenie dwa zdania niż decyzje czy postanowienie o co ci chodzi
ty się rzuczasz ja nie wydam zaświadczenia babie której nie znam i nie mam pewności ze ten facet z nią jest a znam faceta i wiem że już może go tam nie być zwłaszcza że w innej gminie zostawił zone z trójką dzieci, i to taki typ który co chwila zmienia kobiety jak rękawiczki więc sorry dopóki tamten organ lub sam typ nie wystąpi o to zaświadczenie ja bez pewności takowego babie nie wydamGość pisze:no dotarło do pustego łepka? napisał Elmer a ty sie jeszcze rzucasz