odmowa wydania ząświadczenia - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 11 lut 2015, 11:50

A ochrona danych osobowych. Albo niech wystąpi urząd, albo osoba której to zaświadczenie ma dotyczyć.
wwo

Napisano: 11 lut 2015, 11:54

Gość pisze:chcesz pokazać swoją wyższość nad petentem a pokazujesz tylko i wyłącznie swoją głupotę nic dodatć nic ująć za ten czas co klepiesz na forum wydałabys juz z 10 zaświadczeń
głupotę to właśnie ty poj... pokazujesz nie ja, jest psycholu jeszcze coś takiego jak ochrona danych osobowych więc się zastanów co ty wypisujesz bo to właśnie ty pokazujesz że nie powinieneś być zwolniony z miejsca!
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 11 lut 2015, 11:58

wwo pisze:A ochrona danych osobowych. Albo niech wystąpi urząd, albo osoba której to zaświadczenie ma dotyczyć.
wwo, jak już wcześniej pisałam do tego pana zaświadczenie zostało wysłane jeszcze w grudniu 2014r. tylko bździągwie się nie chciało wniosku złożyć, poza tym podejrzewam, że skoro ona chce zaświadczenie to raczej już nie są razem, bo równie dobrze on to może oświadczyć, że on u nas nie pobiera wiec ty porąbany gościu odpier.. skoro się nie znasz to się nie udzielaj.
Ja nikogo po zaświadczenia nie wysyłam na drugi koniec Polski, petent pisze mi to na oświadczeniu więc gościu poj.. wypier bo jak widać to ty się na niczym nie znasz.
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 lut 2015, 11:59

czyżby ten gościu to dawny troll Ewa?
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 lut 2015, 12:25

Boszszszsz ...chroń nas od takich urzędników jak anetag.
Dorota2

Napisano: 11 lut 2015, 12:36

zacytuję ciebie Dorota boże broń nas przed takimi urzędnikami jak Dorota2.
Gdybyś babo czytała to byś wiedziała że we wniosku są takie oświadczenia, już we wniosku osoba oświadcza, ze nigdzie indziej nie pobiera świadczeń, a my nie mamy obowiązku żadać tych zaświadczeń jak osoba chce to sobie może to oświadczyć na oświadczeniu z klauzulą o odpowiedzialności karnej
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 lut 2015, 13:09

do anetyg nie dociera że owszem są oświadczenia ja tez biorę na oświadczenia ale jak ośrodek wymaga zaświadczenia to inny ośrodek ma obowiązek wydać
Gość

Napisano: 11 lut 2015, 13:14

Gość pisze:do anetyg nie dociera że owszem są oświadczenia ja tez biorę na oświadczenia ale jak ośrodek wymaga zaświadczenia to inny ośrodek ma obowiązek wydać
a do ciebie nie dociera że to nie inny ośrodek prosi o to zaświadczenie, gdyby to ośrodek o nie prosił to nie miałabym problemu więc gościu odpierdol się powiem już tak niegrzecznie bo inaczej się do ciebie nie da!
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 lut 2015, 13:23

Ośrodek poprosil ta panią o doręczenie zakuty łbie a pani grzecznie przyszła do ciebie z prośbą o wydanie zaświadczenia
Gość

Napisano: 11 lut 2015, 13:30

anetag usiądź napij sie melisy może wdety cos do ciebie dotrze pani moze prosić co troche o wydanie zaświadczenia a twoim obowiązkiem jest jej wydać a nie wnikac ze jej nei znasz, ze pani z panem nie mieszka i inne cudeńka ty nie jesteś śledczym tylko zwykłym urzednikiem i rolą urzędu jest służebność społeczeństwo a nie pieniactwo
Gość

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x