głupotę to właśnie ty poj... pokazujesz nie ja, jest psycholu jeszcze coś takiego jak ochrona danych osobowych więc się zastanów co ty wypisujesz bo to właśnie ty pokazujesz że nie powinieneś być zwolniony z miejsca!Gość pisze:chcesz pokazać swoją wyższość nad petentem a pokazujesz tylko i wyłącznie swoją głupotę nic dodatć nic ująć za ten czas co klepiesz na forum wydałabys juz z 10 zaświadczeń
wwo, jak już wcześniej pisałam do tego pana zaświadczenie zostało wysłane jeszcze w grudniu 2014r. tylko bździągwie się nie chciało wniosku złożyć, poza tym podejrzewam, że skoro ona chce zaświadczenie to raczej już nie są razem, bo równie dobrze on to może oświadczyć, że on u nas nie pobiera wiec ty porąbany gościu odpier.. skoro się nie znasz to się nie udzielaj.wwo pisze:A ochrona danych osobowych. Albo niech wystąpi urząd, albo osoba której to zaświadczenie ma dotyczyć.
a do ciebie nie dociera że to nie inny ośrodek prosi o to zaświadczenie, gdyby to ośrodek o nie prosił to nie miałabym problemu więc gościu odpierdol się powiem już tak niegrzecznie bo inaczej się do ciebie nie da!Gość pisze:do anetyg nie dociera że owszem są oświadczenia ja tez biorę na oświadczenia ale jak ośrodek wymaga zaświadczenia to inny ośrodek ma obowiązek wydać