odmowa zapomogiiz ZFŚS
odmowa zapomogiiz ZFŚS
mam pytanie czy w piśmie do pracownika który zwrócił się o pomoc z zfśś a jej nie otrzyma mamy napisać że ma prawo sie odwołać od decyzji Dyrektora o nie przyznaniu pomocy
Re: odmowa zapomogiiz ZFŚS
bo tak sobie życzył Pan Dyrektor wiem że będą z tego problemy ale to nie moja sprawa dostałam polecenie
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
poparła to gdyz jedna z osób w komisji ma zatargi z pracownikiem i nie przyznali pomocy
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ciężko,może niech pisze jeszcze jedno podanie, ważne jest tez uzasadnienie.
Nie kojarzę jak jest u nas, bo nie było takiej sytuacji, ale od decyzji odmownej chyba nie ma odwołania- to chyba powinno być w regulaminie ZFŚS. Może trzeba zwołać zebranie pracowników i zmienić komisję, bo to nie ma być towarzystwo wzajemnej adoracji i kryterium pomocy \"lubię/nie lubię\".
Nie kojarzę jak jest u nas, bo nie było takiej sytuacji, ale od decyzji odmownej chyba nie ma odwołania- to chyba powinno być w regulaminie ZFŚS. Może trzeba zwołać zebranie pracowników i zmienić komisję, bo to nie ma być towarzystwo wzajemnej adoracji i kryterium pomocy \"lubię/nie lubię\".
Kasia
Kasiu dzwoniłam do PIP powiedzieli mi że można sie odwołać do Sądu Pracy i tak tez powiedziałam pracownikowi ja mam dosyć tych przepychanek mają większe dochody i dostali ja tego nie rozumię dzięki za pomoc
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
można też napisać do PIP, przyjadą na kontrolę i przetrzepią cały fundusz.
Kasia
Oprócz odmowa zapomogiiz ZFŚS - Księgowość przeczytaj również:
klasyfikacja budżetowa DPS
Wydanie decyzji o zwrocie a ermin przypisu
MONAR MARKOT
znowu mam problem
od 1 kwietnia 2014 vat
0,3% wynagrodz.płatnika
program do windykacji
ZFŚS
nadpłacony dodatek stażowy
Do BDMB