odwolanie od odmowy swiadczen pielegnacyjnych

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~iwona

odwolanie od odmowy swiadczen pielegnacyjnych

Post autor: ~iwona »

jestem mezem chorej zony na ajzhajmera ,dostalem odmowe swiadczen pielgnacyjnych ,prosze jak napisac odwolanie ,zona ma calakowitab niezdolnosci wymaga opieki 24h
~p

Re: odwolanie od odmowy swiadczen pielegnacyjnych

Post autor: ~p »

krótko uzasadnić i opisać całą sytuację rodzinną i zdrowotną. W małopolskim SKO przyznaje świadczenie w takich sytuacjach więc życzę powodzenia :)
~iwona

Post autor: ~iwona »

ja stram sie w mpos i mam odmowe ,prosze jak uzasadnic ,moze ktos ma ....
~Ewelina

Post autor: ~Ewelina »

dokładnie opisać, że odwołuje się pan od decyzji, ponieważ nikt inny nie może sprawować opieki nad żoną, która takowej wymaga przez 24 godziny _ jeżeli w tym celu zrezygnował pan zatrudnienia proszę to napisać lub jeżeli to jest powód przez który nie może pan podjąć żadnej pracy, też proszę napisać, prosze opisać jak wygląda sprawowanie opieki nad żoną, jakie czynności pan wykonuje, prosze napisać że nikt nie może pana w tych czynnościach wyręczyć (no chyba e jest inaczej)
ODPOWIEDZ