odwołanie SKO - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 07 lut 2014, 15:10

wystąp do kolegium o unieważnienie tej decyzji
~dżon

Napisano: 07 lut 2014, 15:12

kolegium nie może unieważnić swojej decyzji
~ja

Napisano: 07 lut 2014, 15:16

my daliśmy odmowe na polecenie szefa choć wiemy że nie miał racji szef a SKO przyznało zgodnie z ustawą bo przecież zasiłek pielęgnacyjny przysługuje na umiarkowany stopień niepełnosprawności przed 21 rokiem życia
~ALA

Napisano: 07 lut 2014, 15:23

Tylko Twój problem nie jest w tym, że niesłusznie odmówiliście zasiłku pielęg. bo to naprawiło SKO przyznając zasiłek, problem w tym, że kolegium się \"walnęło\" z datą początkową przyznanego świadczenia
~olaf

Napisano: 07 lut 2014, 15:31

szkoda w tym wszystkim tylko klienta bo nie słusznie nie miał w terminie wypłacone to co mu sie należało a przepychanki nic nie dadzą bo cierpi na tym klient
~ALA

Napisano: 07 lut 2014, 15:53

wystąp do kolegium o unieważnienie tej decyzji
~dżon

Napisano: 07 lut 2014, 16:15

wina też jest tu po naszej stronie bo w XII wypłaciliśmy ostatni zasiłek zgodnie z orzeczeniem , podanie o nowy zasiłek wraz z orzeczeniem dostarczono w grudniu nie były dołączone wczesniejsze akta tylko ten ostatni wniosek i chyba dlatego ta pomyłka juz kontaktowałam sie z SKO postanowieniem poprawią w części okresu
~ALA

Napisano: 07 lut 2014, 16:25

SKO ładnie postąpiło. Swego czasu przyznali zasiłek stały z błędnym wyliczonym zasiłkiem, zwróciłam się do nich o sprostowanie pomyłki, lecz mi odmówiono.
~wwz

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x