Odwołanie - SKO sensacyjna decyzja
Odwołanie - SKO sensacyjna decyzja
Dostała decyzję z odwołania wydaną przez SKO z której wynika, że nie powinnam robić weryfikacji dochodu w trakcie okresu zasiłkowego ani utraty czy nabycia według katalogu. Tylko powinnam brać dochód na dzień, w którym strona składa wniosek. Wychodzi na to że niepotrzebnie ludzie zgłaszają podjęcie pracy i tym podobne.
Co radzicie co mam zrobić w takiej sytuacji??
Co radzicie co mam zrobić w takiej sytuacji??
Re: Odwołanie - SKO sensacyjna decyzja
To samo SKO- decyzje o odmowie umorzenia należności dłużnikowi uwalili - ich interpretacja jest taka że jakbyśmy chciały tak na to patrzeć to wszystkim dłużnikom powinnyśmy umorzyć
ja mam uchyloną decyzję w całości i umorzenie postępowania pierwszej instancji i co dalej??
Ja też mama taką decyzję SKO czy ktoś podpowie co dalej z tym robić?
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Zadzwoń do tego SKO i zapytaj co autor miał na myśli, a jak będą bredzić to do prokuratury. Ja bym nie popuścił.Iwona S pisze:z której wynika, że nie powinnam robić weryfikacji dochodu w trakcie okresu zasiłkowego ani utraty czy nabycia według katalogu.
Walka z wiatrakami since 1998.
tak między "bogiem, a prawdą" To w art. 5 ust. 4b jest zapis, Że jeśli uzysk po roku bazowym, to powiększa się dochód o kwotę d. uzyskanego "JEŻELI DOCHÓD TEN JEST UZYSKIWANY W DNIU USTALANIA PRAWA DO ŚĄWIADCZEŃ RODZINNYCH" - jakby to literalnie, to co nas powinno obchodzić uzyskanie nowego dochodu po wydaniu decyzji???
można czytać literalnie ale potem na kontroli będziesz świecić oczami 

Co mam zrobić jak wrócą mi dokumenty z SKO płacić???
Oprócz Odwołanie - SKO sensacyjna decyzja - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
USTAWA
rot
A może taki wniosek trochę zmodyfikowany
sprawozdanie jednorazowe
ZDO- orzeczenie
zlozyli razem na becik i rodzinne i po 2 dniach dziecko jest
proste pytanie dot. świadczenia pielegnacyjnego
zdo dla kogo?
specjalny zasilek opiekunczy
Zwrot do UW
Osoby nieżyjące
co po kolei