sprawozdanie jednorazowe
sprawozdanie jednorazowe
podpowie mi ktos
robie sprawozdanie jednorazowe na temat potrzeba w zwiazku ze zmianami w ustawie o SR
czy wyrównania zasiłków dla opiekunów licze od lipca 2013 do kwietnia 2014 ? czy do maja ?
czy mam doliczac odsetki ?
czy mam doliczac składki zdrowotne czy wkoncu nie bedziemy opłacac tych składek tylko społeczne
robie sprawozdanie jednorazowe na temat potrzeba w zwiazku ze zmianami w ustawie o SR
czy wyrównania zasiłków dla opiekunów licze od lipca 2013 do kwietnia 2014 ? czy do maja ?
czy mam doliczac odsetki ?
czy mam doliczac składki zdrowotne czy wkoncu nie bedziemy opłacac tych składek tylko społeczne
Re: sprawozdanie jednorazowe
A z jakiego jesteś woj. ja jeszcze nic nie mam kto to przysłał
ja jeszcze nic nie mam, ale myślę,że to plan do końca roku czyli ubezpieczenie też i odsetki
ja mam to sprawozdanie do dzisiaj, i kompletnie nie wiem co oni chcą mieć tam wyliczone :/ chyba te wyrównania co? jak myślicie?
Też mam te sprawozdanie woj. podlaskie z ubezpieczeń i ze świadczeń rodzinnych ale jak to wyliczać ???? trzeba mniej więcej bo każą wziąć pod uwagę zmiany o zasiłkach dla opiekunów i dla oraz z dnia 23 kwietnia o zmianie ustawy hmmm, nie wiem co tam wliczacie?
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja też mam do dziś, a informację dostałam godzinę temu że w ogóle coś takiego jest...
ja bym wzięła to co wypłacam rodzicom na dzieci plus te wyrównania, ale kurcze nie wiem ile nawet ich jest :/
i nie wiem czy składki w 3 rubryce też pisać :/ już sama nic nie wiem...
i nie wiem czy składki w 3 rubryce też pisać :/ już sama nic nie wiem...
Oprócz sprawozdanie jednorazowe - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
dodatek mieszkaniowy
urząd wojewódzki
pomocy
Urlop wychowawczy do kiedy przyznać?
pomocy
USTAWA
rot
A może taki wniosek trochę zmodyfikowany
ZDO- orzeczenie
zlozyli razem na becik i rodzinne i po 2 dniach dziecko jest
proste pytanie dot. świadczenia pielegnacyjnego