sprawozdanie jednorazowe

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
xoxox

sprawozdanie jednorazowe

Post autor: xoxox »

podpowie mi ktos
robie sprawozdanie jednorazowe na temat potrzeba w zwiazku ze zmianami w ustawie o SR

czy wyrównania zasiłków dla opiekunów licze od lipca 2013 do kwietnia 2014 ? czy do maja ?
czy mam doliczac odsetki ?
czy mam doliczac składki zdrowotne czy wkoncu nie bedziemy opłacac tych składek tylko społeczne
mm1

Re: sprawozdanie jednorazowe

Post autor: mm1 »

A z jakiego jesteś woj. ja jeszcze nic nie mam kto to przysłał
xoxox

warm-mazurskie termin do jutra
mm1

Post autor: mm1 »

ja jeszcze nic nie mam, ale myślę,że to plan do końca roku czyli ubezpieczenie też i odsetki
xoxox

ktoś moze sie jeszcze odezwie ?????????
adaw

Post autor: adaw »

łódzkie
też mam to do zrobienia do jutra
agataaa

Post autor: agataaa »

ja mam to sprawozdanie do dzisiaj, i kompletnie nie wiem co oni chcą mieć tam wyliczone :/ chyba te wyrównania co? jak myślicie?
Ola...

Post autor: Ola... »

Też mam te sprawozdanie woj. podlaskie z ubezpieczeń i ze świadczeń rodzinnych ale jak to wyliczać ???? trzeba mniej więcej bo każą wziąć pod uwagę zmiany o zasiłkach dla opiekunów i dla oraz z dnia 23 kwietnia o zmianie ustawy hmmm, nie wiem co tam wliczacie?
justynaaa
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: justynaaa »

ja też mam do dziś, a informację dostałam godzinę temu że w ogóle coś takiego jest...
agataaa

Post autor: agataaa »

ja bym wzięła to co wypłacam rodzicom na dzieci plus te wyrównania, ale kurcze nie wiem ile nawet ich jest :/
i nie wiem czy składki w 3 rubryce też pisać :/ już sama nic nie wiem...
ODPOWIEDZ