ODZIEJ SIE ZA STYPENDIUM - Stypendia

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 06 maja 2015, 14:52

może być dresowa. to to samo:) niektóre sklepy pisza kodem i trzeba wtedy sprawdzać symbol
kamakamaa

Napisano: 06 maja 2015, 15:15

ja bym przyjęła
xyz@

Napisano: 07 maja 2015, 8:15

jestem pracownikiem OPS i regulamin dostałem wraz z całymi stypendiami 3 lata temu :) staram się na bieżąco kontrolować, aby te sztuki odzieży i butów się zgadzały. Jest z tym trochę roboty, ale cóż....

Pozdrawiam AID
AID

Napisano: 21 maja 2015, 10:53

A czy uznajecie coś takiego jak umowa kupna-sprzedaży podręczników używanych?
Rita

Napisano: 21 maja 2015, 11:27

Pierwsze słyszę, ale logicznie chyba bym przyjął i w razie kontroli można się wytłumaczyć :)
AID

Napisano: 21 maja 2015, 11:34

A ktoś z Was miał może taką sytuację? Proszę doradźcie coś, bo szkolenie mam dopiero po zakończeniu procedury przyjmowania rachunków...
Rita

Napisano: 22 maja 2015, 9:53

Proszę pomóżcie...doradźcie coś... Dzisiaj otrzymała wspomnianą wyżej umowę. Niby wszystko ok, zawiera ona dane drugiej osoby, nr dowodu osobistego, dokładny adres. Na odwrocie jest szczegółowy spis książek, które wnioskodawczyni zakupiła... ale ja nadal mam wątpliwości...

Niby wszystko jest ok i sumienie podpowiada mi przyjąć taką umowę. Ale czy postąpię słusznie? Czy znając mentalność ludzką w przyszłym roku przyjdzie do mnie połowa składających wnioski z takimi umowami :roll:
Rita

Napisano: 22 maja 2015, 10:45

Jezeli nie ma ta osoba mozliwosci zakupu nowych ksiazek to kupuje uzywane. Nie widze problemu w przyjeciu tej umowy. Dołącz swoją notkę i będzie ok. Do góry głowa :)
AId

Napisano: 22 maja 2015, 11:57

jak najbardziej przyjmujemy umowę kupna-sprzedaży.
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 22 maja 2015, 14:31

Bardzo dziękuję Wam za informację. Wyszukałam dzisiaj nawet numery telefonów do innych gmin i powypytywałam trochę- w trzech miejscach do których się dodzwoniłam, takie umowy były i są przyjmowane.

A przeżywam tak, bo dopiero od tego roku przejęłam stypendia i chcę naprawdę dobrze to prowadzić ;)

Jeszcze raz dziękuję!!
Rita

Strona 2 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x