jestem pracownikiem OPS i regulamin dostałem wraz z całymi stypendiami 3 lata temu staram się na bieżąco kontrolować, aby te sztuki odzieży i butów się zgadzały. Jest z tym trochę roboty, ale cóż....
Proszę pomóżcie...doradźcie coś... Dzisiaj otrzymała wspomnianą wyżej umowę. Niby wszystko ok, zawiera ona dane drugiej osoby, nr dowodu osobistego, dokładny adres. Na odwrocie jest szczegółowy spis książek, które wnioskodawczyni zakupiła... ale ja nadal mam wątpliwości...
Niby wszystko jest ok i sumienie podpowiada mi przyjąć taką umowę. Ale czy postąpię słusznie? Czy znając mentalność ludzką w przyszłym roku przyjdzie do mnie połowa składających wnioski z takimi umowami
Jezeli nie ma ta osoba mozliwosci zakupu nowych ksiazek to kupuje uzywane. Nie widze problemu w przyjeciu tej umowy. Dołącz swoją notkę i będzie ok. Do góry głowa
Bardzo dziękuję Wam za informację. Wyszukałam dzisiaj nawet numery telefonów do innych gmin i powypytywałam trochę- w trzech miejscach do których się dodzwoniłam, takie umowy były i są przyjmowane.
A przeżywam tak, bo dopiero od tego roku przejęłam stypendia i chcę naprawdę dobrze to prowadzić