Mops zabral je twiedzac ze dla bezpieczenstwa aby je chronic przed ich matka , opieke to piatku ja sprawowalam.Zabrali je sila jakby z najgorszej rodziny patologicznej .Co mam robic zeby je odzyskac tak bardzo je kochammmmmmmm kacham i tesknie jak to boli ((((((((Lepiej oddac dzici na poniewierke niz Rodzinie ktora je kocha i onie dba ((((
to co mam robic , co mi radzisz ( corka z dzieciakami miszkala gdzie indziej to stamtad je zabrali)Jakie podjac dzialania .Kocham bardzo swoje wnuki. Jesli mozesz pokierowac mna .
Baśka musisz zrozumieć, że ja nawet nie wiem czy jesteś prawdziwa, a jeśli nawet, to na podstawie jednego zdania nie da się zarządzać ludźmi. Gdyby chodziło o zamiatanie ulicy to co innego, wydałbym polecenia komórką, ale tu chodzi o porządki w życiorysach. Zrozum kobieto, mógłbym wyjść na jeszcze większego durnia niż jestem.
jakbym nie byla prawdziwa to bym tego nie pisala,to co sie stalo to mnie dotknelo jak nie wiem,wiesz co to bol jak Ci odbiora to co kochasz to co kochasz calym serce .Moj zaeys dzisiejszego dnia praca =sad - MOPS w mojej dzielnicy i walka o wnuki .Jestem czlowiekiem z krwi i kosci .Mam swoje uczucia i nie dam skrzywdzic moje wnuki .A czy ja wiem czy TY jestes prawdziwy ????
Najlepiej skontaktuj się z jakimś prawnikiem, to ci doradzi najlepsze rozwiązanie w twojej sytuacji. My tutaj takiego rozeznania nie mamy więc trudno będzie ci pomóc na forum...