rozliczanie ZA-odp. z ministerstwa - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 06 paź 2008, 12:59

wiem, że ten temat na forum już jest wałkowany od dawna ale chciałam się z Wami podzielić odpowiedzią z ministerstwa na temat rozliczania zaliczek i mam prośbę, możecie się wypowiedzieć jak to rozumiecie:
\"art. 46 ustawy z dnia 7.09.2007r. ........, nie dotyczy okresu wskazanego w art. 45 ustawy, który przedłuża okres zasiłkowy, w którym wypłacana jest zaliczka alimentacyjna. Art. 46 ustawy dotyczy rozliczenia wypłacanej do końca wrzesnia 2008r. zaliczki alimentacyjnej, już po uchyleniu ustawy o post. wobec dłuzników aliment. oraz zaliczce aliment.\"
~Monia

Napisano: 06 paź 2008, 23:08

czyli nadal nic nie wiemy , sami cos wymyslili to niech teraaz napisza konkretnie o co w tym chodzi niech podadza przyklady , no ale coz po nich do gory mozemy sie spodziewac kolejnych glupotk ktore wprowadza a my bedziemy sie glowic jak to rozwiazac .... ? prawda ...?
~Kala

Napisano: 06 paź 2008, 23:08

czyli nadal nic nie wiemy , sami cos wymyslili to niech teraaz napisza konkretnie o co w tym chodzi niech podadza przyklady , no ale coz po nich do gory mozemy sie spodziewac kolejnych glupotk ktore wprowadza a my bedziemy sie glowic jak to rozwiazac .... ? prawda ...?
~Kala

Napisano: 07 paź 2008, 9:33

ja się z wami w 100% zgadzam
~:)

Napisano: 07 paź 2008, 17:23

gdzie te wyajaśnienia są na stronie ministerstwa, podajcie linka
~Monika

Napisano: 08 paź 2008, 9:13

ja wysłałam do nich pismo z pytaniem o rozliczenie ZA i mi tak odpisali
~Monia

Napisano: 08 paź 2008, 9:15

czy ktoś może zrozumiał o co chodzi w tej odp.?bo ja nie bardzo:/
~Monia

Napisano: 08 paź 2008, 12:30

ale jak Ci odpisali
~Monika

Napisano: 09 paź 2008, 13:08

no napisałam na poczatku tego postu jaką otrzymałam odpowiedź z ministerstwa:

\"art. 46 ustawy z dnia 7.09.2007r. ........, nie dotyczy okresu wskazanego w art. 45 ustawy, który przedłuża okres zasiłkowy, w którym wypłacana jest zaliczka alimentacyjna. Art. 46 ustawy dotyczy rozliczenia wypłacanej do końca września 2008r. zaliczki alimentacyjnej, już po uchyleniu ustawy o post. wobec dłużników aliment. oraz zaliczce aliment.\"
~Monia

Napisano: 09 paź 2008, 13:18

to o co chodzi?
~xyz

Strona 1 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x