Ogólnopolska Pikieta 30.11.2013 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 44 z 48    [ Posty: 471 ]

Napisano: 10 gru 2013, 18:26

Ostatnio adminek nie lubi Zdziśki.
~Adam

Napisano: 11 gru 2013, 2:20

Sprawa reformy OFE nie była tematem PIKIETY przed MPiPS. Problematyką Pierwszego Ogólnopolskiego Protestu Pracowników Pomocy Społecznej (przede wszystkim pracowników socjalnych) były i są planowane zmiany ustawy o pomocy społecznej, o których mówi dokument "Założenia do zmiany ustawy o pomocy społecznej" autorstwa MPiPS.

https://www.mpips.gov.pl/bip/projekty-ak ... polecznej/

21 listopada br. organizatorzy protestu złożyli petycję w MPiPS. Dowiedzieli się, że zostaną niebawem zaproszeni w tej sprawie na spotkanie w ministerstwie.
~pracownik socjalny

Napisano: 11 gru 2013, 12:53

Ja nie zawłaszczam wątku~u;
tak samo jak mam inne zdanie w kwestii OFE~pracowniku socjalny i opinii Adama.
Kwestia intuicji i wiedzy oraz kompetencji i umiejętnoci pracownika socjalnego wynika z jego intencji i doswiadczenia więc faktem jest, że rozwój pracownika socjalnego ( na różnym poziomie dla różnych pracowników socjalnych ) nie powinien stanowić ograniczeń lecz wręcz przeciwnie - stanowićbodziec do rozwoju, a uzurpowanie sobie praw zawłaszczenia czy też ograniczenie czyjejs aktywnosci na forum z tego tylko powodu, że dostrzegam więcej i zwracam na to uwagę czego inni nie widzą w swoich ograniczeniach ( wynikajacych z różnych powodów) uważam własnie za cenzurę, brak toleracji, wolnosci słowa na tym forum - co wiecej - matactwo, ograniczenie kreatywnosci i wprowadzania zmian.
Innymi slowy uwllaszczenie to akurat nie mnie powinno się przypisywać ale cenzorowi, który nie pozwala mi się wypowiadać i poprzez swoje ograniczenia zaniża poziom wypowiedzi na forum nie pozwalając innym pracownikom wysnuwać wlasnych wniosków
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 11 gru 2013, 13:08

Umiejętnosć powiązania faktów wynika w wielu przypadkach z intuicji i doswiadczenia pracownika socjalnego, a jeżeli patrzy się tylko na czubek wlasnego nosa i nie dostrzega innych to jest to ni mniej ni więcej tylko egoizm i pokazywanie wladzy ( kto tu rządzi)
Na Pikietę zaproszano wszystkich, którzy swoje losy związali z pomocą społeczną, byłam jej uczestnikiem chociaż nie zgadzałam się ze zdaniem niektórych osób, ale nie był to czas ani miejsce na polemikę tylko sygnał dla MPiPS, że potrafimy sie zjednoczyć jako srodowisko ps i pomimo różnic egzekwować swoje cele ( a więc wprowadzanie pozytywnych zmian).
To, że mam inne zdanie niz adwersarz ni9e znaczy, że uwłaszczam sobie wątek, ale znaczy, że zgodnie z wolnoscią słowa swoje zdanie staram sie rozwinac co w sposób jak widać BARDZO NIEDEMOKRATYCZNY cenzuruje manipulujac faktami cenzor tego forumb ( i nie wnikam kto za tym stoi i kto za nim stoi)
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 11 gru 2013, 13:46

dzibar! o mistrzyni łączenia dowolnych faktów i tworzenia na ich podstawie spiskowych teorii!
~wild one

Napisano: 11 gru 2013, 13:52

dzibar załóż socjalnego blogatam to nikt cię nie będzie cenzorował, albo stronę internetową pt. ,, PIS tak PO nie \"
~er

Napisano: 11 gru 2013, 14:19

~~er to, że ty nie dostrzegasz faktów i próbujesz upolitycznić moje wypowiedzi to twój problem - ja widzę problemy merytorycznie i zwracam uwagę na kwestie za którymi stoja konkretne osoby, a nie partie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 11 gru 2013, 14:28

Pi.erdu,pi.erdu...
~wild one

Napisano: 11 gru 2013, 21:00

już to dawno było napisane - szkoda, że dopiero teraz do was dociera pier.du pier.du
~chaos....

Napisano: 12 gru 2013, 1:22

MINISTERSTWU I PANI K ROŚNIE NOS BARDZO. MIAŁO NIE BYĆ AGENCJI, ZMIANA NAZW TEŻ WYDAWAŁA SIĘ NIEKONIECZNA A JEDNAK .... \"KONSULTACJE\" TRWAJĄ A KARWANA JEDZIE DALEJ. WKRÓTCE UJRZYCIE NA WŁASNE OCZY CO O WAS SĄDZĄ I JAK POWAŻNIE PODESZLI DO ZGŁOSZONYCH KONKRETNYCH UWAG DO PROJEKTU I CO OZNACZA DIALOG PISEMNY ZE ŚRODOWISKIEM POMOCY SPOŁECZNEJ !!!! NO I WRESZCIE DLA ORĘDOWNIKÓW TYCH ZMIAN CO JESZCZE NIE WIEDZĄ LUB NIE CHCĄ WIEDZIEĆ CZEMU ZMIANY TE MAJĄ SŁUŻYĆ - OTWORZĄ SIĘ OCZY SZEROKO !!!!

JUŻ WKRÓTCE PEŁNA INFORMACJA
~trzeba to wiedzieć

Strona 44 z 48    [ Posty: 471 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x