Do Adama - twoja głowa ma równie wiele dziwnych pomysłów, od segregacji pracowników socjalnych ze względu na wiek zaczynając i kończąc na eksterminacji księży! Postulaty Dzibar, to pikuś wobec twojej inwencji na \"lepsze jutro i świat\".
Rząd PO, którego premierem jest trzymający się władzy za wszelka cenę Tusk okradł nas włanie w białych rękawiczkach i jak powiedzial Balcerowicz; po tym fakcie wszystko jest możliwe; furtka zachowań kryminogenntych została otwarta i nikt nie interweniował.
Liderów pełno, ale jak przychodzi co do czego to wszyscy chowają głowę w piasek. https://biznes.interia.pl/raport/OFE/new ... ampaign=wd
Moje postulary sa rozsądne i perspektywiczne, natomiast faktem jest, że musz ę sprawy wziąć w swoje ręce bo nie mogę liczyć na solidarnosć
Oprócz kolokwializmów Adam i Jan niewiele macie merytorycznych kwestii do przedstawienia, a pietnowanie mnie w aspekcie prawdy, która jak widać was w oczy kole i brak argumentów tylko potwierdza powyższy fakt waszej bezsilnosci
\"Jest decyzja Sejmu w sprawie reformy OFE
dzisiaj, 11:28 PAP
Sejm przyjął ustawę reformującą system emerytalny. Za rządowym projektem głosowało 232 posłów, przeciw 216 posłów, jeden poseł wstrzymał się od głosu. Ustawa trafi teraz do Senatu.\"
Przedmiotem tego wątku na forum nie jest reforma OFE, tylko pikieta przed MPiPS w związku z planowanymi zmianami w systemie pomocy społecznej - \"Założenia do nowej ustawy o pomocy społecznej\".