Ogólnopolski strajk pracowników pomocy społecznej - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]

Napisano: 24 maja 2019, 8:25

federacja.socjalnych pisze:Grunt to dostrzegać ironię :) Pozdrawiamy kronos79 my mali i słabi cieszymy się że są jeszcze tak życzliwe osoby jak Ty, które z serca doradzą, bezinteresownie przekażą swoją wiedzę na forum, nawet jak skrytykują to jakoś się robi cieplej na sercu. Złoto nie człowiek. Szkoda że znamy się tylko internetowo. Na żywo nasza sympatia do Ciebie byłaby zapewne jeszcze silniejsza. Czy jak już sobie gaworzymy mógłbyś coś napisać, chociaż pytanie w sprawie legalności strajku w pomocy społecznej? Może coś co by nam pomogło zrozumieć te zawiłości? prosimy naprawdę prosimy Stokrotnie dziękujemy za każde Twoje słowo !
Dostrzegam, uwierz mi. Sęk w tym, że Wasz aktywność na forum i sposób odnoszenia się do jego użytkowników znamionuje, że ironią jest to co piszecie, o ironio, tylko w Waszych oczach.
Na temat legalności strajku się wypowiedziałem w innym wątku. Wy za to twierdzicie, że jest inaczej, że macie na to opinie wybitnych konstytucjonalistów, ale ich nie pokażecie, bo nie możecie. :lol: :mrgreen: :lol:
Pozostaje życzyć Wam powodzenia.
@Iks, w punkt jak zwykle.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 24 maja 2019, 12:13

nie strajkujemy, bo nikt za nas tej roboty nie zrobi. i jak nas nie zwolnią, to trzeba będzie tę robotę nadrobić. w tamtym roku do grudnia siedzieliśmy codziennie po godzinach, to nie wyobrażam sobie co się będzie działo w tym roku, jeżeli nie zakaszemy rękawów do pracy od początku lipca.
kontolanik
Stażysta
Od: 08 mar 2017, 14:45
Zajmuję się: ŚR/SW/FA

Napisano: 25 maja 2019, 20:39

Oczywiście zgadzam się początku lipca galop aby do końca grudnia się wyrobić bez siedzenia po godzinach nie ma szans się wyrobić
aiwa
Stażysta
Od: 04 cze 2017, 11:40
Zajmuję się: pracownik działu świadczeń rodzinnych, kierownik

Napisano: 29 maja 2019, 7:59

https://businessinsider.com.pl/rozwoj-o ... ho/crv3y2e
skoro to choroba to zamiast strajkować idę na L-4 :mrgreen:
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 29 maja 2019, 9:55

ludek ale dopiero od 2020 r. Na razie musisz się starać nie zwariować :D
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Strona 3 z 3    [ Posty: 25 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x