To inaczej. A jak praktykujecie?Tom. pisze: 29 paź 2024, 19:40 odnośnie bonu nie ma, odnośnie innych dodatków jest - nieważne kiedy byle zgłoszone

To inaczej. A jak praktykujecie?Tom. pisze: 29 paź 2024, 19:40 odnośnie bonu nie ma, odnośnie innych dodatków jest - nieważne kiedy byle zgłoszone
W sprawie bonu macie już taką?Tom. pisze: 30 paź 2024, 9:38 każdy dodatek do pierwszego uwalenia w sko robimy literalnie wg ustawy, jak już dostaniemy podkładkę z kolegium dyro poleca do stosowania![]()
Zalety dużego Ośrodka, u nas to zaraz dwa granaty i sprawiedliwość musi być po naszej stronieTom. pisze: 30 paź 2024, 12:37 jeszcze nie, co ciekawe nawet jednego odwołania od bonu nie mamy a w sumie poszło prawie 700 odmów....
też mam panią która przyszła po wypłacie że dostała za mało (300zł) a ma pompę ciepła (wniosek o bon złożony w sierpniu zaznaczona pompa ciepła) ale zgłoszenie w CEEB dwa tygodnie po wniosku o bon (jedyne żródło ogrzewania) - jak byście zrobili, korekta?Bazyl pisze: 31 paź 2024, 11:18Zalety dużego Ośrodka, u nas to zaraz dwa granaty i sprawiedliwość musi być po naszej stronieTom. pisze: 30 paź 2024, 12:37 jeszcze nie, co ciekawe nawet jednego odwołania od bonu nie mamy a w sumie poszło prawie 700 odmów....
Ludzie kochane, wiem jak robi @Tom, a jak jest u innych? Bierzecie stan faktyczny na dzień złożenia wniosku czy na dzień wydawania informacji? Podwyższacie jak jest CEEB po złożeniu wniosku czy dajecie podstawę i czekacie na rozwój wydarzeń? Rzeknijcie coś, żeby można sobie wyklarować jakiś obraz sytuacji![]()
W ustawie pisze (art. 2 ust.8), że ceeb ma być na dzień złozenia wniosku. Na szkoleniu też była o tym mowa. Składa wniosek ma być zgłoszony ceeb, nie ma ceeb, bon podstawowy. Przynajmniej u nas tak było robioneew@1 pisze: 05 lis 2024, 9:17też mam panią która przyszła po wypłacie że dostała za mało (300zł) a ma pompę ciepła (wniosek o bon złożony w sierpniu zaznaczona pompa ciepła) ale zgłoszenie w CEEB dwa tygodnie po wniosku o bon (jedyne żródło ogrzewania) - jak byście zrobili, korekta?Bazyl pisze: 31 paź 2024, 11:18Zalety dużego Ośrodka, u nas to zaraz dwa granaty i sprawiedliwość musi być po naszej stronieTom. pisze: 30 paź 2024, 12:37 jeszcze nie, co ciekawe nawet jednego odwołania od bonu nie mamy a w sumie poszło prawie 700 odmów....
Ludzie kochane, wiem jak robi @Tom, a jak jest u innych? Bierzecie stan faktyczny na dzień złożenia wniosku czy na dzień wydawania informacji? Podwyższacie jak jest CEEB po złożeniu wniosku czy dajecie podstawę i czekacie na rozwój wydarzeń? Rzeknijcie coś, żeby można sobie wyklarować jakiś obraz sytuacji![]()
pierwszy raz wpisane / zgłoszone? to co się czepiaszmika0105 pisze: 15 lis 2024, 10:16 albo po tym dniu – w przypadku głównych źródeł ogrzewania zgłoszonych lub wpisanych po raz pierwszy do centralnej
Dokładnie, wazne żeby był krzyżyk, że to nowo uruchomione źródło ciepła i ...uj z resztą, prawda TOM?:)