Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Re: Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022.
Witam, czy ktoś miał sytuację ze osoba niepełnosprawna zrezygnowała z asystenta? (pokłócili się) Pani zajmująca się Programem w województwie na urlopie i nie wiem czy w to miejsce można nową osobę włączyć do programu i zatrudnić nową osobę na umowę zlecenie?
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022.
jeśli zrezygnował i Uczestnik i Asystent to można nowe osoby włączyć. Grunt by się liczby zgadzały - tak mi kiedyś odpowiedziała Pani w Wielkopolskim UWwdech pisze: 21 lip 2022, 11:02 Witam, czy ktoś miał sytuację ze osoba niepełnosprawna zrezygnowała z asystenta? (pokłócili się) Pani zajmująca się Programem w województwie na urlopie i nie wiem czy w to miejsce można nową osobę włączyć do programu i zatrudnić nową osobę na umowę zlecenie?
Oprócz Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022. - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
naliczenie wysokości z. okresowego
dot. 14 emerytury
nazwa teczki klienta
Pytanie o wywiad środowiskowy
dochód utracony
zasiłek stały od 2022 r. pomniejszenie zasiłek pielęg.
USTAWA dodatek osłonowy
usługi opiekuńcze- napłata i księgowanie
sprawy pilnowania środków w OPS
naliczenie zasiłku stałego
Naliczanie odpłatności
Tekst jednolity ustawy o pomocy społecznej.
Zasiłek okresowy. Konttnuacja świadczenia.
Chora chce do DPS - rodzina odmawia
wniosek o przymusowe umieszczenie w psychiatr. ZOL
ldfsf;