Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022.

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
wdech
Praktykant
Zajmuję się: Księgowość
Kontakt:

Re: Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022.

Post autor: wdech »

Witam, czy ktoś miał sytuację ze osoba niepełnosprawna zrezygnowała z asystenta? (pokłócili się) Pani zajmująca się Programem w województwie na urlopie i nie wiem czy w to miejsce można nową osobę włączyć do programu i zatrudnić nową osobę na umowę zlecenie?
Anka25
Referent
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Re: Opieka wytchnieniowa i Asystent osobisty osoby niepełnosprawnej - edycja 2022.

Post autor: Anka25 »

wdech pisze: 21 lip 2022, 11:02 Witam, czy ktoś miał sytuację ze osoba niepełnosprawna zrezygnowała z asystenta? (pokłócili się) Pani zajmująca się Programem w województwie na urlopie i nie wiem czy w to miejsce można nową osobę włączyć do programu i zatrudnić nową osobę na umowę zlecenie?
jeśli zrezygnował i Uczestnik i Asystent to można nowe osoby włączyć. Grunt by się liczby zgadzały - tak mi kiedyś odpowiedziała Pani w Wielkopolskim UW
ODPOWIEDZ