opiekun prawny
Re: opiekun prawny
Nie jestem pewien czy to napisał Wojtek. Jeżeli to jednak on to traktuję to jako kategorię prowokacja intelektualna.
ja podobnie jak Marcin, nie mam najmniejszych wątpliwości, co do tego, że to prowokacja! Chyba, że to inny Wojtek:)
Witam kochani - mówi \"Wojtek oryginał\"
- absolutnie nie podpisuję się pod tym co napisał \"mój imiennik\". Sorry \"Wojtku\",mamy zbyt mało wiedzy i stąd nasza ciekawość na temat Twoich intencji i co powoduje człowiekiem, że wręcz ubiega sie o to, aby sprawować opiekę prawną (dotychczas wszyscy tego unikają ze względu na odpowiedzialność i mnóstwo obowiązków). Faktycznie nie można oprzeć sie wrażeniu, że to wygląda na wręcz \"komercyjne ogłoszenie\" ???!!! Ręce opadają, chociaż mamy gospodarkę rynkową i skoro nie ma chętnych do sprawowania opieki a można otrzymywać za to wynagrodzenie to pojawiają się chętni (czarny humor) - zachodzi pytanie czy w taki sposób powinno pozyskiwać się ludzi do sprawowania opieki i jaka to będzie \"opieka\" ???
Miło mi, że jednak wierzyliście we mnie
Pozdrawiam.

Miło mi, że jednak wierzyliście we mnie

Oprócz opiekun prawny - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
zarobki opiekuna mieszakń chronionych
oferuję
urlopy w wakacje
mała placówka jako zakład żywienia zbiorowego
urlopowanie dziecka z Domu Dziecka
poprawki senatu
Pytanko o dyżur nocny
procedury pracy z rodziną w placówkach
odmowa decyzji
\" kieszonkowe \"
Gej nie może być rodziną zastępczą. \"Przyjęliśmy to przez pomyłkę\"
PILNE wywiad dla DPS
Wszyscy jesteście potworami!
wyjścia podczas godzin pracy
czy można umieścić dziecko w MOS -ie na wniosek rodzica?
ustawa w senacie 25 maja