opiekun prawny

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Marcin

Re: opiekun prawny

Post autor: ~Marcin »

Nie jestem pewien czy to napisał Wojtek. Jeżeli to jednak on to traktuję to jako kategorię prowokacja intelektualna.
~aga

Post autor: ~aga »

ja podobnie jak Marcin, nie mam najmniejszych wątpliwości, co do tego, że to prowokacja! Chyba, że to inny Wojtek:)
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Witam kochani - mówi \"Wojtek oryginał\" ;) - absolutnie nie podpisuję się pod tym co napisał \"mój imiennik\". Sorry \"Wojtku\",mamy zbyt mało wiedzy i stąd nasza ciekawość na temat Twoich intencji i co powoduje człowiekiem, że wręcz ubiega sie o to, aby sprawować opiekę prawną (dotychczas wszyscy tego unikają ze względu na odpowiedzialność i mnóstwo obowiązków). Faktycznie nie można oprzeć sie wrażeniu, że to wygląda na wręcz \"komercyjne ogłoszenie\" ???!!! Ręce opadają, chociaż mamy gospodarkę rynkową i skoro nie ma chętnych do sprawowania opieki a można otrzymywać za to wynagrodzenie to pojawiają się chętni (czarny humor) - zachodzi pytanie czy w taki sposób powinno pozyskiwać się ludzi do sprawowania opieki i jaka to będzie \"opieka\" ???
Miło mi, że jednak wierzyliście we mnie ;) Pozdrawiam.
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

UFF
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

;) Ale jaja,mi też jest lżej, że macie o mnie dobre zdanie ;) Pozdr. dla wszystkich i miłego wekendu (nawet jesli w pracy) :)
ODPOWIEDZ