Opiekun Prawny otrzyma wynagrodzenie
Opiekun Prawny otrzyma wynagrodzenie
https://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/3 ... zenie.html
Witam mam pytanko czy ktoś z waszych placówek składał już takie pismo do sądu
Witam mam pytanko czy ktoś z waszych placówek składał już takie pismo do sądu
Re: Opiekun Prawny otrzyma wynagrodzenie
Witam
Tak złożyłam pismo do sądu o przyznanie wynagrodzenia za sprawowanie opieki nad trzema wychowankami (około 3 tygodni temu) na razie nie mam odpowiedzi.
Jak będę coś wiedziała to się odezwę.
Pozdrawiam Bożena
Tak złożyłam pismo do sądu o przyznanie wynagrodzenia za sprawowanie opieki nad trzema wychowankami (około 3 tygodni temu) na razie nie mam odpowiedzi.
Jak będę coś wiedziała to się odezwę.
Pozdrawiam Bożena
ok ja tydzień temu oczywiście samodzielnie bo nasze szefostwo twierdzi że nawet jak sąd przyzna to w pomocy społecznej brak kasy i tak nie będą płacić ale jak sąd orzeknie to będą musieli czekam na informacje ja również dam znać jak się u mnie rozwiąże sprawa
Bożenko byłabyś w stanie wysłać mi wzór wniosku na skrzynkę?
Witaj Haniu
Nie dysponuję gotowym formularzem, nie wiem nawet, czy są takowe w użyciu. Napisałam prośbę do sądu rejonowego, w której wnioskowałam o przyznanie mi wynagrodzenia za sprawowanie opieki prawnej nad podopiecznymi (dane osobowe małoletnich). W załączeniu można dołączyć zaświadczenie o sprawowaniu opieki wydane przez stosowny sąd.
Pozdrawiam B
Nie dysponuję gotowym formularzem, nie wiem nawet, czy są takowe w użyciu. Napisałam prośbę do sądu rejonowego, w której wnioskowałam o przyznanie mi wynagrodzenia za sprawowanie opieki prawnej nad podopiecznymi (dane osobowe małoletnich). W załączeniu można dołączyć zaświadczenie o sprawowaniu opieki wydane przez stosowny sąd.
Pozdrawiam B
Witam dostałem miesięcznie 200zł za sprawowanie opieki chociaż raz w ktoś docenia prace i coś co się robi poza godzinami często za swoje
A kto wypłaca ten dodatek za sprawowanie opieki nad dzieckiem Sąd czy placówka w której pracuje pracownik - opiekun dziecka
Ośrodek pomocy społecznej na podstawie postanowienia sądu
Oprócz Opiekun Prawny otrzyma wynagrodzenie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
etat w małopolskim
dokumentacja dotycząca wychowanka
stanowisko-opiekun
pieniądze na wychowanka
kosztorys
czy to normalne???
Wywiad środowiskowy część 8
wolne za 15 sierpnia
www.rodzinnepogotowie.webpark.pl
Okresowy powrót do domu
pomocy
Opiekun skazany za molestowanie