Do twojej wiadomości xyzz ja na miejscu twojego kierownika ze wstydu bym się spaliła gdybym miała takiego pracownika, nie wiem czy w życiu prywatnym ci się nie układa że jesteś przepełniony goryczą ale twoje podejście do sprawy i traktowanie innych jest po prostu żałosne.
A tak wracając do tematu wróciłam niedawno od radcy prawnego, i tak jak myślałam dziewczyna się wkopała a co więcej narobiła sobie problemów bo taką sprawę kieruje się do prokuratury w związku z oświadczeniem nieprawdy. informacji z fb nie mogę oczywiście wykorzystać to jasne, ale wiedziałam o tym wyjeździe też od osób trzecich. Pracownik socjalny w związku z podejrzeniem matactwa ma ponownie zawitać w domu pani x, i sporządzić notatkę. Wnuczki nie ma w kraju więc nie spełnia przesłanek do przyznania szo.
Gdybym wzięła pod uwagę tylko jej kłamliwe oświadczenie to teraz by siedziała za granicą a pieniądze wpływały by jej na konto. Zapewne ty xyzz tak byś zrobił ale ja na szczęście nie należę do tej grupy osób co ty. Siedzę tu 10 rok i nie mam się czego wstydzić, lubię swoją pracę, i pomagam innym w miarę swoich możliwości bo po to tu jestem. Serce mi się kraja jak patrzę na krzywdę innych ale nie przyłożę ręki do kombinatorstwa.