Opinie o oprogramowaniu 500 plus
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR FA SW PDS
- Kontakt:
Opinie o oprogramowaniu 500 plus
Na jakich programach pracujecie i czy jesteście zadowoleni?? Orientuje się ktoś czy można zrobić migracje danych z Sygnity do innego programu??
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Opinie o oprogramowaniu 500 plus
Tak da się my z sygnity przeszliśmy do TOP TEAM-u i jesteśmy zadowoleni bo to bardzo prosty program szybko sie wprowadza itd
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
a jak cenowo to się przekłada w porównaniu do sygnity?Martulka pisze:Tak da się my z sygnity przeszliśmy do TOP TEAM-u i jesteśmy zadowoleni bo to bardzo prosty program szybko sie wprowadza itd
-
- Praktykant
- Kontakt:
No właśnie jak cenowo? Wszystkie dane wam przenieśli? Nam Sygnity muli że można iść na spacer zamin cokolwiek się otworzy
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
W przypadku wolnej pracy programu, czy jakichkolwiek innych problemów, uprzejmie prosimy o kontakt z serwisem oprogramowania, każdy problem wydajnościowy da się rozwiązać.
pozdrawiam
pozdrawiam
Tomek
- kama_211
- Stażysta
- Zajmuję się: To i dużo, dużo więcej ...
- Kontakt:
My pracujemy na Izydzie / Minerwie. Nie mam porównania z innymi systemami, pracuje się dobrze, nie zacina się, nie zamula.. Tylko sprawozdania ściąga generuje czasem z kosmosu i muszę ręcznie sprawdzać (co potem podczas kontroli nie gra z danymi z SD).
Ale jestem samoukiem, więc może nieumiejętnie obsługuję? Może jakiegoś okienka nie oznaczam, albo coś o czym nie wiem i tak mi robi..
Ogólnie jestem zadowolona. Koszt licencji rocznej 899 zł Izyda (500+), 699 zł Minerwa (Dobry Start).(licencja niezależna od ilości komputerów)
Nie wiem jaki koszt zakupu Izydy do św, gdyż zastałam już w trakcie pracy.
Ale jestem samoukiem, więc może nieumiejętnie obsługuję? Może jakiegoś okienka nie oznaczam, albo coś o czym nie wiem i tak mi robi..
Ogólnie jestem zadowolona. Koszt licencji rocznej 899 zł Izyda (500+), 699 zł Minerwa (Dobry Start).(licencja niezależna od ilości komputerów)
Nie wiem jaki koszt zakupu Izydy do św, gdyż zastałam już w trakcie pracy.
Sth like this

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
powiem, tak musicie miec coś źle skonfigurowane lub coś nei tak na serwerze, u nas nik nei narzeka na prędkość działania aplikacji...- poza tym wątpię czy u innych dostawców jesteście w raportach w stanie wyciągać tyle informacji? akurat moduł SW Sygnity jest napisany dość prosto i przejrzyscie...plum200 pisze:No właśnie jak cenowo? Wszystkie dane wam przenieśli? Nam Sygnity muli że można iść na spacer zamin cokolwiek się otworzy
-
- Praktykant
- Kontakt:
A ty jesteś z Sygnity??naitsyrk85 pisze:powiem, tak musicie miec coś źle skonfigurowane lub coś nei tak na serwerze, u nas nik nei narzeka na prędkość działania aplikacji...- poza tym wątpię czy u innych dostawców jesteście w raportach w stanie wyciągać tyle informacji? akurat moduł SW Sygnity jest napisany dość prosto i przejrzyscie...plum200 pisze:No właśnie jak cenowo? Wszystkie dane wam przenieśli? Nam Sygnity muli że można iść na spacer zamin cokolwiek się otworzy
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
plum200 pisze:A ty jesteś z Sygnity??naitsyrk85 pisze:powiem, tak musicie miec coś źle skonfigurowane lub coś nei tak na serwerze, u nas nik nei narzeka na prędkość działania aplikacji...- poza tym wątpię czy u innych dostawców jesteście w raportach w stanie wyciągać tyle informacji? akurat moduł SW Sygnity jest napisany dość prosto i przejrzyście...plum200 pisze:No właśnie jak cenowo? Wszystkie dane wam przenieśli? Nam Sygnity muli że można iść na spacer zamin cokolwiek się otworzy
Nie jestem z Sygnity jestem pracownikiem MGOPS, zresztą jak prześledzisz posty jakie wpisywałem to zobaczysz, że to prawda, wydajemy na SW z Sygnity kilka tysięcy decyzji rocznie i jakoś nie było większych problemów, wiadomo że zawsze czegoś w systemie brakuje co często zgłaszamy i liczymy, że Sygnity to wprowadzi, aby jeszcze udoskonalić pracę....ale nic złego nie mogę powiedzieć, wszystkie wypłaty realizujemy bezpośrednio z systemu i jakoś problemu nie ma a wydatkowanie miesięczne to około 2 miliony
Zresztą śledząc moje wpisy zobaczysz , że nie zawsze wypowiadałem sei dobrze o Sygnity, jednak na tyle już dopracowali system, że bez problemu da się na nim przyjemnie pracować...ale i tak uważam, że najlepsza z Sygnity jest ekipa od Pomost STD ponieważ najbardziej słuchają głosu użytkowników.....
-
- Praktykant
- Kontakt:
z tego co wiem to nasza informatyk kontaktowała się z SYGNITY to co oni powiedzieli nic nie pomogło. Poza tym mam wrażenie że coraz bardziej robią łaskę że cokolwiek pomogą.
Oprócz Opinie o oprogramowaniu 500 plus - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Jak doliczyć dochód z działalności -ryczałt
SYGNITY a decyzja z LUWu i potracenie
brak w składzie rodziny dziecka trzeciego od września 2018
Cudzoziemiec (ojciec) w Polsce, matka z dziećmi na Białorusi
zmiana decyzji ze względu na zmianę miejsca zamieszkania- cz
stary okres świadczeniowy 2017/2018 w lipcu
informacje zamiast decyzji w lipcu 2019 roku
Tytuł wykonawczy w US a nowe 500+ i potrącanie z bieżących
jak to z kosztami obsługi po nowemu
Decyzja Wojewody a Nienależnie pobrane świadczenie
SKO przyznało 500+ - gdy dochód przekroczył 800 na osobę...
Wniosek z maja- do kiedy decyzja
Uchylenie decyzji i wniosek w tym samym miesiącu
Wyrok zasądzający świadczenie alimentacyjne tak czy nie?
przekazanie części 500+ tytułem spłaty zaległości w opłatach
szkolenia nowa ustawa - czy warto