opisywanie faktur
opisywanie faktur
Witam, mam pytanie, jak opisujecie faktury, bo ja \" Faktura rozlicza decyzję taka a taka, na kwotę... \" i nie wiem czy kwote z decyzji pisać czy kwotę z faktury??????
Re: opisywanie faktur
ja zatwierdzam tyle co na fakturze chyba ze jest mniej to pomniejszam ja do kwoty przyznanego stypendium i do tych faktur robie zestawienie z ktorego wynika jaka faktura jaka kwota i laczna kwota wyplaconego stypendium
jeszcze zestawienie faktur robisz??? ręcznie czy na jakimś programie??/
zmiana decyzji
W miesiącu wrześniu strona złożyła wniosek o stypendium socjalne, które decyzją zostało przyznane. Następnie w m-cu październiku zgłosiła uzyskanie dochodu, które to spowodowało zmianę decyzji gdyż stypendium ze względu na przekroczenie progu dochodowego nie przysługiwało. W miesiącu styczniu strona zgłosiła utratę dochodu i stypendium po przeliczeniu przysługuje. Co robić? Wysłać stronie zawiadomienie o wszczęciu postępowania, jeżeli tak to z jakiego artykułu Kpa? A może od razu wydać decyzję> Jeżeli tak to jakie podstawy prawne powinne się w niej znaleźć. Proszę o odpowiedź PILNE!
moim zdaniem powinna złoży nowy wniosek z uzasadnieniem dlaczego po terminie i wszystkie aktualne dochody tak jak we wrześniu robila i wtedy wydajesz nowa decyzje dlatego ze na tamten wniosek juz wydales decyzje i sprawa jest zakończona. wiec moim zdaniem najprościej bedzie tak
Oprócz opisywanie faktur - Stypendia przeczytaj również:
zwrot kosztów za dojazd do szkoły
Zasiłek szkolny
dochód uzyskany
Decyzja o umorzeniu postępowania
bilety miesięczne
nowy wniosek w styczniu
Do kiedy rachunki-pomóżcie
studium florystyczne-faktury
stypendium na wniosek dyrektora szkoły
cofnięcie stypendium - skreślenie z listy uczniów
Ustalenie KWOT na stypendia - skąd je bierzecie
sprzedaż gospodarstwa
Odwołanie !!!!!!!!!!
naprawa komputera
Zmiana dochodów w rodzinie- OD KIEDY COFNĄĆ stypendium?
zasiłek szkolny