Bezpieczeństwo danych - trele -morele a co w świadczeniach rodzinnych nie są bezpieczne????????????
Ja chcę nakładkę na obecny program bo dochody już mamy policzone - współczuję tym co mieliby to wszytko wprowadzać jeszcze raz
marlena2 w przypadku moich systemów dziedzinowych od wiadomego dostawcy dane są nie zabezpieczone odpowiednio ale mi to lotto bo nie muszę być specem od IT i poprawiać dostawców. Są pewne dziury i jakby ktoś chciał... to byłoby nie miło...
Ja wolę osobny program, na nowo powprowadzać wszystkich z w pełni uzupełnionymi danymi itp. bo przejąłem stanowisko i byli wnioskodawcy już a jak się okazuje ciągle tak średnio prawidłowo wprowadzani...
jak zawsze są plusy i minusy , nowy system wprowadzasz sam i wiesz co masz - dużo pracy, nakładka do tego co masz , są dane i dochody .... sami wybierzcie opcję wygodną dla Was , ja wolę działać na tym co mam.....
500+ będzie nowym zbiorem zgłaszanym do GIODO, a u was będzie poplątane z pomieszanym, dwa zbiory w jednym ŚR i 500+, dwie inne ustawy, , no to czas na działania GIODO, a gdzie wasz ABI, pozwoli na coś takiego by mieszać dane osobowe dwóch innych zbiorów?
Dane w aplikacjach są separowane, osoba bez uprawnień do aplikacji nie zobaczy z niej danych logując się do innej aplikacji.
W Pomoście np. pomoc społeczna i piecza zastępcza tak funkcjonują od 2012 roku, żadne GIODO się nie przyczepiło. Jak Użytkownik ma uprawnienia np. tylko do pieczy to nie widzi danych z pomocy i odwrotnie.