OPS żądające zaświadczeń, gnębiące ludzi - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 04 kwie 2016, 18:25

Nazwa OPS:

Napisano: 04 kwie 2016, 20:14

Do nas tez wysyłają ludzi po zaświadczenia- Panie w Konstantynowie Łódzkim podobno tego wymagają...żal.pl
adela pisała

Napisano: 05 kwie 2016, 9:00

do odważnych świat należy, wpisywać

Napisano: 05 kwie 2016, 9:52

przecież we wniosku jest oświadczenie dotyczące niepoobierania w innej gminie
Malwina69
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 22 mar 2016, 14:19
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2016, 9:57

dlatego wpisywać OPS y bezpodstawnie wymagające zaświadczeń, co za ciule tam siedzą, że wniosku nie umieją przeczytać

Napisano: 05 kwie 2016, 10:28

Ja nie ganiam ludzi jak przychodzą i chcą to ok wystawiam że nie złożyli ale sama też nie występuje z zapytaniem bo uważam że to strata czasu. Dziś nie złożył za miesiąc złoży.
MARTA12345

Napisano: 05 kwie 2016, 11:07

u nas to samo - juz 3 zaswiadczenia wydane nie wiem po co, jak w empatii jest weryfikacja
asiaka

Napisano: 05 kwie 2016, 11:53

OPS w Siedlcu, woj. Wielkopolskie - żenada nad żenadami. Dziś wydawałam Pani zaświadczenie, ze nie ubiegała się u nas o ZR, Becika i 500+. Oprócz tego Pani musiała pojechać do US po zaświadczenie o dochodach. I nic nie dało, ze Pani powiedziała im, ze przecież mają teraz wgląd te dokumenty. Ma przywieźć z US zaświadczenie i koniec. Wredne biurwy!!!!!! Mam ochotę napisać do UW w ich sprawie, bo to nie pierwszy raz, ze gnębią ludzi i nam roboty dodają.
Sylia

Napisano: 05 kwie 2016, 14:57

Ja próbuję weryfikować w CBB i ciągle wyskakuje mi brak wyników. Zadzwoniłam do autora empatii. Na dzień dzisiejszy ta usługa nie działa.
ktosia

Napisano: 05 kwie 2016, 15:08

Tak w ogóle to działa mi ZUS i ministerstwo (dochody). a PESEL... co z tego jak tam nie ma imion rodziców. A sprawy niektóre są poważne, mama składa u nas , a boi się, że mąż złoży w swojej gminie, sprawa rozwodowa w toku, Tatuś chce złożyć na dziecko, które jest pod opieką mamusi, więc matka ostrzegła,że tatuś może wywinąć taki numer. Sami występujemy z wnioskami.
ktosia

Strona 1 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x