Organ - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 11 sty 2016, 18:02

Czy ktoś z was zmieniał dane organu??
ewcia9

Napisano: 12 sty 2016, 8:55

Tak zmieniłem, a co mam przy każdym wpisywaniu go zmieniać wpisując faktyczny stan rzeczy, już tak w tym dziadostwie trzeba wpisywać idiotycznych danych ponad miarę :x
ubu

Napisano: 12 sty 2016, 9:30

A powiedz mi czy zmieniłeś dane które były automatycznie ustawione na Urząd i z tego zmieniłeś na OPS, czy odwrotnie??
ewcia9

Napisano: 12 sty 2016, 9:33

automatyczny był urząd zmieniłem na OPS, tak samo wpisują mi ludzie na wnioskach, z upoważnienia organem zajmującym się wszystkim jest ops
ubu

Napisano: 12 sty 2016, 9:38

Czyli zmieniłeś dane w panelu administratora i tam też ja powinnam zmienić a w sumie edytować?? Dzięki serdecznie, u mnie jest to samo ale zastanawiałam się jak to powinno wyglądać, czy powinno się zmienić czy nie:) a wniosek leżał i czekał, więc zmieniam i go wprowadzę:D A powiedz mi proszę, czy zastanawiałeś się jak to będzie w sytuacji gdy ktoś nam złoży wniosek elektroniczny?? Jak wiadomo uprawnienia do karty mają nie tylko osoby u których jak to bywa w OPS jest problem z dochodem, ale również osoby które są wykształcone, no i właśnie we wniosku jest napisane że wójt, burmistrz. No i założę się że większość którzy złożą wniosek elektronicznie będą właśnie takie dane nam wpisywać a nie OPS i co wtedy powinniśmy zrobić według Ciebie?
ewcia9

Napisano: 12 sty 2016, 10:17

Jest nowy program do KDR. Skąd macie login hasło?
Nowa jestem nic jeszcze nie ogarniam..
gabi66

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x